Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik Roxfortos házba tarzozh...

Melyik Roxfortos házba tarzozhatok?

Figyelt kérdés
Én saját megítélésem szerint abszolút Hollóhátas vagyok. Sok youtube-os, és másféle tesztek is ezt igazolják. A pottermore- os teszlek süveg viszont a Griffendélbe osztot be, és ugyebár az a leghivatalosabb. (Mondjuk az angoltudásom nem maximális ezert lehet h par kerdesre nem jol valaszoltam)

2016. dec. 28. 14:25
1 2 3
 21/28 Lily Aldrin 22 ***** válasza:
egyébként nem tudom miért kell beszólogatni főleg az első válaszolónak mondom " max a diliházba tartozol" gratulálok neki. De az se különb aki a helyes írás miatt szól be. csak válaszolj a kérdésére nem a nyelvtan tanára vagy
2016. dec. 30. 02:10
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Mert ilyen baromsagokkal esetleg az oviban lehet mèg foglalkozni....
2016. dec. 30. 06:27
 23/28 A kérdező kommentje:

Hát ne is haragudj, de az, hogy pl. a teszteket többes számban írtam, nem helyesírási hiba, kifejezésbeli különbség. A vesszőhibák meg ( mátpedig abból van a legtöbb), elismerem hibák, de ne mondd már, hogy olyan súlyosak, hogy ezért a gyengék közé kelljen engem sorolni. (Nem vagyok beképzelt, de szerintem még az intelligensek közé tartozok...az első kommentelőt elnézve..)

És mi az, hogy még mekem áll feljebb??! Neked nem állna feljebb egy ilyen bunkó komment után??!

2016. dec. 30. 12:22
 24/28 A kérdező kommentje:
Lily Aldrin 22 Köszönöm☺. Vannak még értelmes emberek...
2016. dec. 30. 15:27
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem miért kell helyesírás miatt pattogni és leállni veszekedni a kérdezővel amikor ennek SEMMI köze a kérdéshez.

Egyébként én egy Griffendél-Hollóhát keverék vagyok de Hollóhátasnak vallom magam:)

Sokan vannak akik 2 házba is tartoznak, ahogy már írták ilyenkor egyértelműen az dominál hogy milyennek érezd magad, te hova akarsz kerülni.

És nem értem az első hozzászóló miért jön itt a diliházzal, sok embernek vannak fandomjai, nyilván a kérdező sem veszi ezt halálosan komolyan, de attól még szeretjük beosztani magunkat házakba HP rajongóként és ezzel semmi baj nincsen. Hidd el vannak ennél bizarrabb szokások is;)

2016. dec. 31. 15:02
 26/28 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) ez elgondolkodtatott...igazából én is pont úgy vagyok mint te: Griffendél - Hollóhát "keverék". De én is Hollóhátasnak érzem magam, az valahogy sokkal jobban vonz. És nyilván én se veszem halál komolyan...csak tökre jó...mimtha belecsöppenhetnék abba a csodás világba.☺
2017. jan. 1. 01:00
 27/28 anonim válasza:
100%

Szia!

Először is.Több tízerzrek, felnőttek milliók Emelték a pálcájujat Londoban Alan Rickman, Severus Snape magyarul Piton professzor halálakor 2016-.ba.

Harry Potter rajongók száma több millióba világ minden részéről.!

Ha a könyvet elolvassátok mindenki rájön csomó rejtélyre, kisebb infókra a történet rejtélyes gyönyörűségére, Ez NEM gyerekes.

Mardekárba.(Slytherin forever) oda vagyok érte.

Anbiciózus, küzdök a céljaimért, ravasz vagyok, humoros de megválotom a barátaim de évekig sorolhatnám a Slytherin múltját, erelyét,tagjait, Salazar Slytherin ( Mardekar Malazár) elméjét is boncolgathatnám.:) Aki akar utánaolvas Pottermoreon.

Merlin maga is Mardekáros volt.Az én szívem ide húz.Salazar Slytherin nyakláncát is megrendeltem.Olvass utána minden háznak naggyon-nagyon sok információ van mindegyikről.De nincs olyan aki 100%-osan egybe tartozik mindegyikből van egy-egy kicsi tulajdonság.Légy az ahova a szíved húz.:)

15/L

2017. jan. 4. 18:48
 28/28 A kérdező kommentje:
aztaa...hát. nem tudom mit mondhatnék erre. én is tisztában vagyok vele, hogy beosztani magad egy házba egyáltalán nem gáz! mindenkinek szívesen elmondom, hogy óriási HP rajongó vagyok. Egyébként..a kérdés feltevése óta rájöttem, hogy nálam abszolút a Hollóhát (Ravenclaw :) a bejövős. én is bírom egyébként a Mardekárt, bár legfőéppen Draco Malfoy (Tom Felton )miatt. Nagyon tetszett ez a lelkes beszéded, szerintem tök szuper ilyen szinten rajongani valamiért. DE legfőképpen persze a Harry Potterért. :)))
2017. jan. 13. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!