Melyik Roxfortos házba tarzozhatok?
Hát ne is haragudj, de az, hogy pl. a teszteket többes számban írtam, nem helyesírási hiba, kifejezésbeli különbség. A vesszőhibák meg ( mátpedig abból van a legtöbb), elismerem hibák, de ne mondd már, hogy olyan súlyosak, hogy ezért a gyengék közé kelljen engem sorolni. (Nem vagyok beképzelt, de szerintem még az intelligensek közé tartozok...az első kommentelőt elnézve..)
És mi az, hogy még mekem áll feljebb??! Neked nem állna feljebb egy ilyen bunkó komment után??!
Én sem értem miért kell helyesírás miatt pattogni és leállni veszekedni a kérdezővel amikor ennek SEMMI köze a kérdéshez.
Egyébként én egy Griffendél-Hollóhát keverék vagyok de Hollóhátasnak vallom magam:)
Sokan vannak akik 2 házba is tartoznak, ahogy már írták ilyenkor egyértelműen az dominál hogy milyennek érezd magad, te hova akarsz kerülni.
És nem értem az első hozzászóló miért jön itt a diliházzal, sok embernek vannak fandomjai, nyilván a kérdező sem veszi ezt halálosan komolyan, de attól még szeretjük beosztani magunkat házakba HP rajongóként és ezzel semmi baj nincsen. Hidd el vannak ennél bizarrabb szokások is;)
Szia!
Először is.Több tízerzrek, felnőttek milliók Emelték a pálcájujat Londoban Alan Rickman, Severus Snape magyarul Piton professzor halálakor 2016-.ba.
Harry Potter rajongók száma több millióba világ minden részéről.!
Ha a könyvet elolvassátok mindenki rájön csomó rejtélyre, kisebb infókra a történet rejtélyes gyönyörűségére, Ez NEM gyerekes.
Mardekárba.(Slytherin forever) oda vagyok érte.
Anbiciózus, küzdök a céljaimért, ravasz vagyok, humoros de megválotom a barátaim de évekig sorolhatnám a Slytherin múltját, erelyét,tagjait, Salazar Slytherin ( Mardekar Malazár) elméjét is boncolgathatnám.:) Aki akar utánaolvas Pottermoreon.
Merlin maga is Mardekáros volt.Az én szívem ide húz.Salazar Slytherin nyakláncát is megrendeltem.Olvass utána minden háznak naggyon-nagyon sok információ van mindegyikről.De nincs olyan aki 100%-osan egybe tartozik mindegyikből van egy-egy kicsi tulajdonság.Légy az ahova a szíved húz.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!