Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik Roxfortos házba tarzozh...

Melyik Roxfortos házba tarzozhatok?

Figyelt kérdés
Én saját megítélésem szerint abszolút Hollóhátas vagyok. Sok youtube-os, és másféle tesztek is ezt igazolják. A pottermore- os teszlek süveg viszont a Griffendélbe osztot be, és ugyebár az a leghivatalosabb. (Mondjuk az angoltudásom nem maximális ezert lehet h par kerdesre nem jol valaszoltam)

2016. dec. 28. 14:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
13%
Max a dilihàzba tartozol ezzel
2016. dec. 28. 14:36
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Bírom, amikor valaki csak azért olvassa a kérdéseket, hogy lehülyézze a kérdezőt.

Hova tartozónak érzed Magad, hol éreznéd jól Magad? Szerintem ez a meghatározó.

2016. dec. 28. 16:14
 3/28 anonim ***** válasza:
10%

A muglik népes táborába "tarzozol".

Sajnos ott is a gyengébbek közé, akik még az anyanyelvüket sem ismerik rendesen.

2016. dec. 28. 16:17
 4/28 A kérdező kommentje:
második válaszolónak köszi szépen.az első válaszoló szintjéhez nem tudok mit hozzáfűzni. a harmadiknak pedig üzenném, hogy az anyanyelvem MAGYAR. javasolnám, hogy mielőtt beszólsz gondold végig a mondandód jelentését. egyébként pedig tudok angolul rendesen (ahhoz képest, hogy 13 vagyok) csakhogy a harry potter nyelvezete elég nehéz. köszöntem.
2016. dec. 28. 20:43
 5/28 anonim ***** válasza:
12%
12 helyesírási hibát vétettél az írásodban. Ezt nem lehet mind Harry Potterre fogni!
2016. dec. 28. 21:58
 6/28 Lily Aldrin 22 ***** válasza:
100%
szerintem sokat számít az angol. mert én is kitöltöttem pár éve és a Hugrabugba kerültem de aztán most h már jobban tudok angolul újra kitöltöttem és a Hollóhát jött ki. És egyébként szerinte én oda is vagyok való. szóval sztem töltsd ki a tesztet vkivel aki jól tud angolul
2016. dec. 28. 23:59
 7/28 A kérdező kommentje:
na és melyik az a 12 hiba? oké, az osztottat rosszul írtam, de gondolhatnál arra is, hogy elírtam. de milyen 12? ha az ékezethiányokat is beleszámoltad akkor üzenném, hogy az nem hiba. és ha már itt tartunk, nem akarok beképzeltnek tűnni, de számos helyesírási versenyt nyertem már, szóval szerintem nem a te véleményed fog érdekelni a szellemi képességeimmel kapcsolatban.
2016. dec. 29. 11:38
 8/28 A kérdező kommentje:
Lily Aldrin 22 Igazad lehet. A válaszod után megpróbáltam, néhol szótárt használva és Hollóhátas lettem. :)
2016. dec. 29. 11:40
 9/28 anonim ***** válasza:
12%

"melyik az a 12 hiba?"

"ha az ékezethiányokat is beleszámoltad akkor üzenném, hogy az nem hiba."

"nem a te véleményed fog érdekelni a szellemi képességeimmel kapcsolatban"

No comment... ha nem érdekel, akkor miért írsz?

Ha az ékezethiány nem hiba, akkor a többi sem. Végül is... mindenki úgy ír, ahogy akar, nem? Legfeljebb más nem érti meg, vagy félreérti.

Ha pedig nem találod a hibákat... na, az a NC.

2016. dec. 29. 12:07
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Én Griffendéles lennék :D (Pottermore-os és a legtöbb más teszt alapján is)
2016. dec. 29. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!