Melyik Roxfortos házba tarzozhatok?
találtam hibákat, de nem 12-t!!! A többi elírás!!! Egyébként meg bemásoltam a world-be a szöveget és összesen 3 hibát talált. (a h rövidítésen kívül). Nincs is annál cikibb mint amikor beszólsz, pedig senki nem kérdezett és nincs is igazad. Amúgy nagyon kreatív vagy, hogy az én szövegemből idézgetsz és odaírod, hogy no comment...gratulálok. Ha én vagyok a szellemileg gyenge akkor te mi vagy??
Egyébként meg nemtom feltűnt-e, de nem a szellemi képességeim megítéléséről kértem tanácsot...
Találtam hibákat! Senki nem mondta, hogy nem!( Ráadásul csak elírás miatt). De 12-t??? Még a Word-be is bemásoltam, és tadamm...a rövidítéseken kívül (h) 3 hibát talált, amiket igen, bevallom elírtam. És ha már az idézgetésnél tartunk ( Ami amúgy roppant kreatív, gratulálok. Főleg, hogy a végére odaírod, hogy no comment...értelmi szint khm, khm...)
"Ha nem érdekel a véleményem miért kérdezel?"
Nos nemtom feltűnt-e, de én nem a szellemi képességeimmel kapcsolatba kértem tanácsot. Köszöntem.☺
A Word-öt ugye viccnek szántad? Itt még nem tart a MI.
"Melyik Roxfortos házba tar<t>ozhatok?
Én <vessző> saját megítélésem szerint <vessző> abszolút Hollóhátas vagyok. Sok youtube-os <NINCS:,> és másféle teszt <NINCS:ek> is ezt igazolja <NINCS:k>. A pottermore- os teszlek süveg viszont a Griffendélbe osztot<t> be, és ugyebár az a leghivatalosabb. (Mondjuk az angoltudásom nem maximális <VESSZŐ> ez<é>rt lehet <VESSZŐ> h<ogy> p<á>r k<é>rd<é>sre nem j<ó>l v<á>laszoltam <PONT>)
Kicsit jobban megnézve, ez bizony 17 hiba.
Igen, az ékezethibák is számítanak... pl. azért is, mert néhol TETTÉL ékezeteket.
A többit meg már leírtam. Normális ember ilyenkor mélyen magába száll, hogy hogyan lehetett ennyire buta, lusta vagy igénytelen (válaszd ki, melyik voltál), és nem még neki áll feljebb.
pottermore-on ktöltöttem a tesztet és a hugrabugba sorolt be
elégedett vagyok vele, később mondták barátok, ismerősök is hogy szerintük odatartozom
ha elsőre nem vagy megelégedve a pottermore-os beosztással akkor töltsd ki újra meg újra (ha többedjére is ugyanazt adja ki mint először akkor valószínűleg odatartozol) viszont ha nem érzed azt magadénak akkor olvass utána a házaknak alaposan és válaszd azt ami rád a legjellemzőbb
Még ide, hogy szerintem vannak emberek akikre nem mondható meg egyértelműen hogy melyikbe tartozik mert több keveredik bennük, több jellemző mint Harryben, akinek mardekáros vonásai voltak vagy Hermione akinek hollóhátas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!