Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik Roxfortos házba tarzozh...

Melyik Roxfortos házba tarzozhatok?

Figyelt kérdés
Én saját megítélésem szerint abszolút Hollóhátas vagyok. Sok youtube-os, és másféle tesztek is ezt igazolják. A pottermore- os teszlek süveg viszont a Griffendélbe osztot be, és ugyebár az a leghivatalosabb. (Mondjuk az angoltudásom nem maximális ezert lehet h par kerdesre nem jol valaszoltam)

2016. dec. 28. 14:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

találtam hibákat, de nem 12-t!!! A többi elírás!!! Egyébként meg bemásoltam a world-be a szöveget és összesen 3 hibát talált. (a h rövidítésen kívül). Nincs is annál cikibb mint amikor beszólsz, pedig senki nem kérdezett és nincs is igazad. Amúgy nagyon kreatív vagy, hogy az én szövegemből idézgetsz és odaírod, hogy no comment...gratulálok. Ha én vagyok a szellemileg gyenge akkor te mi vagy??

Egyébként meg nemtom feltűnt-e, de nem a szellemi képességeim megítéléséről kértem tanácsot...

2016. dec. 29. 12:23
 12/28 A kérdező kommentje:
Találtam benne hibákat, senki nem monda, hogy nem. De 12-t?? Bemásoltam a Word-be és összesen 3 hibát talált (a h rövidítésen kívül). Arra pedig, hogy ha nem érdekel a véleményed, akkor miért kérdezek...nos, nemtom eltűnt-e, de én nem a szellemi képességeimmel kapcsolatban kértem tanácsot. Az meg, hogy az én szövegemből idézgetsz és odaírod, hogy no comment...ha én vagyok szellemileg gyenge akkor te mi vagy??
2016. dec. 29. 12:28
 13/28 A kérdező kommentje:
*feltűnt
2016. dec. 29. 12:29
 14/28 A kérdező kommentje:

Találtam hibákat! Senki nem mondta, hogy nem!( Ráadásul csak elírás miatt). De 12-t??? Még a Word-be is bemásoltam, és tadamm...a rövidítéseken kívül (h) 3 hibát talált, amiket igen, bevallom elírtam. És ha már az idézgetésnél tartunk ( Ami amúgy roppant kreatív, gratulálok. Főleg, hogy a végére odaírod, hogy no comment...értelmi szint khm, khm...)

"Ha nem érdekel a véleményem miért kérdezel?"

Nos nemtom feltűnt-e, de én nem a szellemi képességeimmel kapcsolatba kértem tanácsot. Köszöntem.☺

2016. dec. 29. 14:16
 15/28 A kérdező kommentje:
Véletlen 2-szer, pardon
2016. dec. 29. 14:18
 16/28 A kérdező kommentje:
Na? Várom válaszod...
2016. dec. 29. 14:23
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

A Word-öt ugye viccnek szántad? Itt még nem tart a MI.

"Melyik Roxfortos házba tar<t>ozhatok?

Én <vessző> saját megítélésem szerint <vessző> abszolút Hollóhátas vagyok. Sok youtube-os <NINCS:,> és másféle teszt <NINCS:ek> is ezt igazolja <NINCS:k>. A pottermore- os teszlek süveg viszont a Griffendélbe osztot<t> be, és ugyebár az a leghivatalosabb. (Mondjuk az angoltudásom nem maximális <VESSZŐ> ez<é>rt lehet <VESSZŐ> h<ogy> p<á>r k<é>rd<é>sre nem j<ó>l v<á>laszoltam <PONT>)

Kicsit jobban megnézve, ez bizony 17 hiba.

Igen, az ékezethibák is számítanak... pl. azért is, mert néhol TETTÉL ékezeteket.

A többit meg már leírtam. Normális ember ilyenkor mélyen magába száll, hogy hogyan lehetett ennyire buta, lusta vagy igénytelen (válaszd ki, melyik voltál), és nem még neki áll feljebb.

2016. dec. 29. 15:06
 18/28 A kérdező kommentje:
.
2016. dec. 29. 19:00
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

pottermore-on ktöltöttem a tesztet és a hugrabugba sorolt be

elégedett vagyok vele, később mondták barátok, ismerősök is hogy szerintük odatartozom

ha elsőre nem vagy megelégedve a pottermore-os beosztással akkor töltsd ki újra meg újra (ha többedjére is ugyanazt adja ki mint először akkor valószínűleg odatartozol) viszont ha nem érzed azt magadénak akkor olvass utána a házaknak alaposan és válaszd azt ami rád a legjellemzőbb

Még ide, hogy szerintem vannak emberek akikre nem mondható meg egyértelműen hogy melyikbe tartozik mert több keveredik bennük, több jellemző mint Harryben, akinek mardekáros vonásai voltak vagy Hermione akinek hollóhátas

2016. dec. 29. 21:26
 20/28 Lily Aldrin 22 ***** válasza:
az is lehet, hogy most még hollóhátasnak érzed magad de később majd megváltozik, hiszen még csak 13 vagy
2016. dec. 30. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!