Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utálom a karácsonyt és a...

Utálom a karácsonyt és a szülinapomat is, van még ezzel így valaki? Ti miért utáljátok? 17f

Figyelt kérdés

2016. dec. 23. 21:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8-as igazat adok neked, tényleg van tető a fejem fölött és étel is, meg sok süti, valakinek ez sem jutott, de nem hat át az ünnepihanulat, valószínűleg azért, mert az apám régen csinált ezt azt és kis koromban évekig árvaházban voltam, mert hogy apám lecsukták, anyám meg akkor már és soha nem is volt..

+ van pár elég rossz emlékem ezzel kapcsolatban, igaz minden megvan ami kell, de a legtöbb karácsonykor apám mindig berugott és csak a veszekedés ment meg az esztelen agresszió és ezért már alapból ilyen hangulattal várom ,hogy pff mégegy pocsék napsorozat.

Szülinapomat azért, mert 1. saját apám elfelejti minden évben -_- mások meg nincsenek, akikkel megtudnám ünnepelni, szóval általában magamban gubbasztok egésznap.. Persze még van jó pár ok amit felsorolhatnék, de leginkább ezek hatnak ki az érzelmeimre, hogy ezt is úgy várom már, hogy tudom, hogy pocsék lesz és felkészülök rá.

2016. dec. 25. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is utálom ezt a sok hülye felhajtást...

A karácsony a szeretet ünnepe, de engem úgysem szeret senki.

Mégis mit ünnepeljek rajta?

A születésem napját meg végképp nem fogom ünnepelni!

Átkozott volt az a nap, amikor én a világra jöttem!

2020. nov. 9. 17:27
 13/13 anonim válasza:
Már nem olyan, mint régen. Amióta bejött az okostelefon mánia egyre kevésbé lehet beszélgetni nevetgélni. Rokonság se olyan kedves
2023. júl. 15. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!