A pasik szeretik ha a lányok felpofozzák őket?
:D
Játékosan is,..meg ha mondjuk veszekedés van?- Bár az utóbbit kétlem,hogy akkor szeretik x)
...de ha mégis,miért?:D
Tudom nem szép,ha egy lány pofozkodik.:S:/ Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
NEM szeretjük! Engem egyszer egy lány megpofozott jó erősen, mert nem tetszett neki valami. A kezem már lendült felé, de végül megállítottam, mert ugye csak nem ütök meg egy lányt.
Szerintem rendkívül rossz dolog, hogy egy lány pl. azért megüt egy fiút, mert az "úgyse üthet vissza", és ha mégis, akkor meg "milyen férfi az olyan, amelyik megüt egy lányt??".
Ha játékosan, és tudja, hogy a fiú is szereti, azzal nem lehet gond. Csak ahhoz az kell, hogy a fiú valóban szeresse.
szerintem senki sem szereti..
csak akkor üssél meg valakit, ha megütött.
"Szerintem rendkívül rossz dolog, hogy egy lány pl. azért megüt egy fiút, mert az "úgyse üthet vissza", és ha mégis, akkor meg "milyen férfi az olyan, amelyik megüt egy lányt??".
Na igen ezt én is így gondolom.:/ De csak akkor kell visszaütni,ha már előfordult ilyen, vagy ha tényleg nagyon megérdemelte.:S Persze nem társaságba.Akkor tényleg megalázó...
Játékosan meg még oké:D:D azt még a pasik is élvezik:DXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!