Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez tényleg igaz? (Alice...

Ez tényleg igaz? (Alice csodaországban)

Figyelt kérdés

"Lewis Caroll egy ópium mámoros látomását írta meg, és így született az Alíz csodaországban"

Ez most komoly?!Azaz eddig is feltűnt milyen különös a történet,de ez is a drogok csodás hatásainak tudatható be?Ha igen,írnátok erről többet?

2010. ápr. 30. 17:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Senki nem válaszol?!Akk kiírok egy kérdést a terhességről,meg a cigányokról,abban tuti rögtrön 8 oldal lesz... -.-
2010. ápr. 30. 17:27
 2/9 anonim ***** válasza:

hm háát én írok:D

nemtudom sajnos :( :D

hol olvastad vagy hallottad ezt? :)

2010. ápr. 30. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Lewis Carollnak asperger szindrómája volt
2010. ápr. 30. 17:35
 4/9 A kérdező kommentje:

Az mit ad?(bocs de hülye vagyok XD)

Egy korábbi válaszban olvastam ezt.

2010. ápr. 30. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:
40%

asperger szindróma az autizmus gyengébbik formája.

egyébként simán lehet egy trip eredménye a történet. ez mindent megmagyarázna.

2010. ápr. 30. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
én is gondoltam már erre, hogy ez a mese egy trip szüleménye, pszichedelikus drogokat használó ember képzeletéből pattant ki, akkor úgy néz ki jól gondoltam :)
2010. ápr. 30. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
2010. máj. 1. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Második: Elolvastam mit ad az aspenger szindróma,de semmi

köze a kérdésemhez -.-

Utolsó: Ez a cikk nagyon hasznos,köszi :D

2010. máj. 2. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:
de az is lehet hogy jól betépett ez a lewis, és elképzelte a családját félelmeit , rég vágyott élmait meg ilyenek. nem hallottam erről semmit de én úgy elképzelném hogy amikor be volt tépve akkor elképzelte hogy a látomásai között hogy be fog tépni ( huhh elég zavaros de érteni fogod) szóval hogy ő a hatalmas hernyó aki egyfojtába betép és okosságokat mod, és valszeg ennek a lewisnak volt egy kis pedofil hajlama is és hát elképzelte alice-t ( kicsit amugy hasonlít is, nem? alice- lewis, alice-lewis) azta kuvva, olyanokra jövök rá a válasz írása közben hogy még én is csodálkozom.
2010. aug. 29. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!