Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért kell fő műsoradásban...

Miért kell fő műsoradásban (amikor kiskorúak nézik a TV-t) a reklámban pl a Válótársakból szexuális jeleneteket bejátszani?

Figyelt kérdés
Meggyőződésem, hogy ezzel a gyerekek egészséges érzelmi életének fejlődését veszélyeztetik. Tudom, hogy a minél nagyobb nézettség elérése a cél, de könyörgöm ilyen áron?

#kiskorú #Fő műsoridőben #szexuális jelenetek #kiskorúak veszélyeztetettsége
2016. nov. 27. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

A net mára már elnyomja a tévéhez kötöttséget, akinek pedig okostelefonja van az egész nap azt bújja, ellenőrizetlenül és kontrollálatlanul. Nem fog semmivel többet ártani a reklám, mert a mai gyerekek már így is 12-14 évesen szexelnek, a mobilukat használva szextingelnek, a neten anonim módon egymást zaklatják és alázzák úgy, hogy a szülőnek fogalma sincs az egészről.

A mai fiatal generációknál a tévé az utolsó dolog ami árt nekik.

2016. nov. 27. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

Na gondolom, hogy miféle szexuális jelenet lehet ez... nyilván megcsókolják egymást, vagy sikamlós vicceket mesélnek.

Kedves kérdező: ugye te csak sötétben, elölről és felöltözve csinálod? És csakis a gyermekáldás kedvéért?

2016. nov. 28. 12:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászóló! Javaslom nézd meg ezt a reklámot, mert láthatod, hogy nem csak csókról, és kétértelmű megjegyzésekről van szó. Egyébkét hála Istennek nem tartozom ahhoz a csoporthoz, amibe bekasztliztál, de úgy gondolom nem az én házaséletemről kellene vitatkozni. Sajnálatos, és igaz, hogy az internet világában a gyerekek sok mindenhez hozzáférnek hasznos és káros dolgokhoz egyaránt. Szerintem a televíziónak nem ez lenne a küldetése.
2016. nov. 28. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Engem nagyon zavar az a reklám. Ugyan nem egy kisgyerek vagyok, de van egy öcsém és basszus nehogymár ezt kelljen látnia a tv-ben. Undorítónak tartom, hogy ilyet mernek főműsoridőben bejátszani, olyan csatornán, ahol gyerekeket is érdeklő műsort adnak le.
2016. nov. 29. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Nem néztem meg, igazatok van.

Szerintem viszont a szex természetes dolog - normális helyeken nem titkolják ennyire, mint a keresztény kultúrákban. Jó, nem azt mondom, hogy direktbe, 5 centiről... de az is túlzás, amit valaki felmért Amerikában: hogy egy 18 éves ifjú, ha CSAK állami tv csatornákat nézett, akkor már látott kb. 43 ezer erőszakos cselekményt - és EGYETLEN női mellet SEM.

A másik dolog, hogy annak, aki ilyen prűd nevelést kapott, tényleg lehet gond a normális, természetes szex bemutatása.

Na de akkor mindenkinek legyen gond?

2016. nov. 29. 15:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért örülök, hogy van aki osztja a véleményem. Egyébként nem kívánok belemenni személyeskedésbe. Elfogadom a negatív kritikát, ha az építő jellegű, de ha bántó szándékkal írják, azt nem. Valószínű, hogy nem tudjuk egymást meggyőzni, ezért inkább fejezzük be ezt a meddő vitát.
2016. nov. 29. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam a reklámot. Tényleg nem igazán "illő", de a gyerekeket nem nagyon hatja meg. Mármint 10 év körül értik alatta meg annyira nem, hogy nagyon nem is érdeklik. Másrészt nem egy reklámtól fog lelki sérülést kapni és ha megfelelő neveltetésben részesül akkor helyén tudja kezelni a dolgot.
2016. dec. 1. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
a valotarsak egy igencsak undorito musor
2017. márc. 3. 16:20
 9/9 anonim válasza:
Ettől egyik gyerek sem lesz beteg. Én szabad internet-hozzáféréssel nőttem fel, mégis magamtól zártam be az ablakot, ha akárcsak egy "f.uck" szó szerepelt benne. Engem éppen a túlzott prüdéria zavar, amikor teljesen értéksemleges, köznyelvi szavakat némítanak ki, érthetetlenné téve így a műsort.
2017. ápr. 4. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!