Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek baj van a fejemmel...

Szerintetek baj van a fejemmel vagy az agyammal?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mi van velem de ugyérzem hogy valami van a fejemmel mert egyszerűen képtelen vagyok bármit is megjegyezni legyen az valaminek a tartalma vagy valami régi dolog.A másik hogy ha pl játszok vagy filmet nézek akkor az van hogy csak nézem a filmet játéknál meg csak játszok.Valamiért nem jegyzek meg egyikből se semmit csak azt mondom a végén hogy jó volt azt kész.De akárhányszor nézem meg vagy játszom újra meg újra azt a filmet és játékot valahogy még akkor se tudom megjegyezni hogy miről szólt.Könyveknél ugyanez a helyzet.

#ember #elme #agy #phszié
2016. nov. 17. 21:17
 1/5 anonim válasza:
Nem lehet,hogy leterheled az agyad?Arra gondoltam még,hogy lehet,hogy annyira kikapcsol a jàték,film,hogy csak eltelik!:)
2016. nov. 17. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam ugyan ez volt régen a suliban az órákon.xd
2016. nov. 17. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet anyukád titokban kodeint rak a teádba
2016. nov. 17. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyél vitamint, aludj, mozogj, koncentrálj...
2016. nov. 18. 00:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Egy dolgot nem irtam ki még.

Ez a felejtős dolog még a tanulásra is kihat mert tökmindegy mennyit tanulom egyszerűen nem marad meg a fejemben de még a könnyü anyag se és az a szar hogy éretségi év van.

2016. nov. 19. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!