Isten nem szeret?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek titeket!! A suliban rettenetesen ellenem van par gyerek...ma is megfenyegetett az egyik..pedig én imádkozom hogy fejeződjön már be ez az egész! Komolyan MEG AKAROK HALNI!!! Most is sírok keservesen...masik suliba ugysem mehetek..igaz 8.os vagyok és már nincs sok hátra, de ESKÜSZÖM HOGY KÉPTELEN VAGYOK ELVISELNI A SOK BÁNTALMAT!! Istenhez fohászkodom, de úgy érzem, nem segít..

Vajon valamikor meg segít?? Higyjétek el nekem annyira elegem lett, mert nem ez az első, hogy haza jövök és sírok..

Mondjátok, az ellenségeim miért nem kapják vissza a rosszat?? Miért nekem kell szenvednem?? Isten utál??

(Lehet hülyén fogalmaztam, sőt,..ezért elnézést.) de ha nem tudtok megoldást, akkor senki ne kíméljen, írja meg, hogyan tudnám megölni magam! Tudom hogy akkor pokolra jutok, de nem bírom tovább!

Tippeket és ötleteket kérek!

Előre köszi!

2016. nov. 7. 15:28
 1/6 anonim válasza:
Ne nagyon várj komoly válaszokat. Amúgy is troll szaga van a kérdésednek, de istenről dumálni egy ateistákkal teli oldalon sosem jó ötlet.
2016. nov. 7. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:

A szüleiddel beszélj erről és kérj segítséget. Engem két évig közösítettek ki 7-es 8-os koromban. Nem szóltam senkinek, a szüleim csak később tudták meg, mi történt. Nem volt jó megoldás nem szólni róla. A szüleid és a tanáraid tudnak ebben segíteni neked. Akkor kaphatsz segítséget ha kérsz. Én ugyan nem vagyok hívő, de a te hitedben is úgy mondják, segíts magadon Isten is megsegít.

Tudom, hogy most nem nagy vigasz, de ez tényleg csak egy rossz emlék lesz nemsokára, rengeteg minden jó vár rád, ne hagyd, hogy ez a dolog, és ezek a gyerekek felemésszenek.

2016. nov. 7. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Van az a mondás, hogy segits magadon, Isten úgyse segít, hát ehhez tartsd magad,
2016. nov. 7. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha problémáid vannak neked kell tenni ellenük. Ha az emberek mind csak imádkoznának, ha valami gondjuk van, akkor már pár ezer éve kipusztult volna az emberiség.

Isten nem oldja meg a gondjaid. Neked kell megoldani azokat!

2016. nov. 7. 15:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Második válaszoló:

Hát sajnálom a te esetedet.

És én ezt tanárokkal próbálom megoldani. Kérek segítséget tőlük.

Engem 3-4 ota kikozositenek, de a durvább oldala 6-8 ig van!

Bízok abban, hogy ha elballagok, sokkal jobb lesz..de én már lelkileg teljesen össze bagyok omolva...

És te hogy bírtál ellenálni a sok baromnak?

2016. nov. 7. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem is piszkáltak és csúfoltak az általánosban. Volt hogy meg is rúgtak. Ha elmész másik iskolába (ami már biztos megtörtént) akkor biztos jobb lesz. Általános iskolákban mindig zaklatják a másikat és gonoszkodnak. Nem tudom ez miért van. Később talán érettebbek lesznek és megváltoznak. Isten mindig veled van. Hidd el látja azt is amit veled tettek. Fontos hogy megbocsáss nekik,különben Isten sem fog megbocsátani neked. Hidd el ha véget vetsz az életednek az még rosszabb lesz... Én mindig meg akarok halni de az zökkent vissza hogy a pokolban még rosszabb lesz.

Írd meg hogy végül jobb helyzetbe kerültéle másik iskolában!

2017. okt. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!