Mit tehetnék ebben a szituban? Ha veletek ez volt/van mit csináltatok/csináltok?
Középsulis vagyok,15éves,és fiú.
Tehát állandóan fáradt vagyok.
Ha hazaérek suliból elalszom, mer annyira hulla fáradt vagyok,hogy aligha maradok ébren,ezért iszok +1kávét.
Reggeli : felkelni nem megy mer a szemem se tudom majdnem kinyitni,vagy összeesek.
Napzköben: Ne aludjak el,és este aludjak,+hogy ne cseréljem fel a napszakokat...
Nem erős kávét iszok.Nem vagyok az a cigarettázok,szétpiálom az agyam rendkivül buta önpusztító ember mint a korosztályöm legnagyobb rétege...sőt..őket nem is bírom...betegek lesznek,cigi majd rásegít...meg a pia...fogalmam sincs miért nem lehet élni ezek nélkül a dolgok nélkül. Nem nagyon barátkozom ilyen emberekkel,semmi kedvem passzív dohányosként betegnek lenni,és buta emberekkel körülvenni magam. Megkaptam már,hogy nagyok az elvárásaim....
Szóval alig tudom ébren tartani magam,nehezen megy a nap túlélése.
A tesi óra olyan szinten rátesz egy lapáttal,hogy bealszom orán és észre se veszem...
Igazábol sportolok,de suli mellett nem megy,mer ott a tesi ora...ami elöl nincs menekvésem...
Nekem állitólag ezt "bírnom kéne hisz sportoló vagyok"- mondták akiknek "sok" az eszük.
De végképp nem azt jelenti ez,hogy nem tudok elfáradni.
Kikészít a suli mindenféle képpen.
Semmi energiám nem marad nap végére...nincsenek barátaim,de nem is igazán tesz boldoggá ha vannak. Semmivel se vagyok boldogabb...régen ha voltak boldog voltam,mostmár nem tudok örülni. Teljes magány a napom.
Senkim sincs,hatalmas lelki fájdalmat érzek,és így alig bírom a sulit...
Pszichologus....mindenki ezt mondja...nos ő se oldja meg a gondom,nem változtat semmin....a beszélgetés egy fizetett xy-nal aki nem old meg semmit,csak +órát vesz igénybe...nem változnak tőle a napjaim...A sulit se fogja megkérni hogy vegyetek már vissza...egyik se segített akiknél voltam.
Szóval rossz emberekkel vagyok körülvéve...senki se tisztel...szóval közösség,társasági élet -9999lvl van.
A motivációm elveszi a fáradtság...nincs semmi erőm sporotolni pedig nagyon szeretek és picikét nyugtat...meg jól esik...sokszor elalszom a nap folyamán....tudom hogy a koffein csak elveszi az erőm...de ha felkelni és fennmaradni se tudnék,az rosszabb lenne...nem tudom mit kéne tegyek a jobb érdekében....de nagyon felemészt ez az állapot...ti mit tennétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!