Bexi rajongók! Nektek hogy tetszett a Valahol?
Figyelt kérdés
2016. okt. 29. 15:34
1/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a sztori alakulása. Végre együtt vannak. Beki dalszövege szerintem az egyik legjobb.Geri ismét egy szemét.De Márk tök cuki volt.😜Aszádék és a többiek is kitettek magukért. Már nagyon várom, hogy megjelenjen az új könyv. Sajnos úgy jött le, hogy szakítanak.De remélem azért a végén együtt lesznek.Kicsit csapongó a szöveg, de siettem. Leiner Laura pedig remélem hamar kiadja a befejező részt.
2/11 anonim válasza:
én még nem olvastam de majd szeretném...
3/11 anonim válasza:
Hát bocs,de nekem nem tetszett...Nem értem,kinek tetszhet????Egyenesen imádtam <3 végre Berk vagy Márxi aww <3
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Sajnosnekem is az jött le, hogy szakítanak. Bár jó lenne ha akkor meg a végén összejönnének.
2016. okt. 31. 17:24
5/11 anonim válasza:
Én is imárdtam. Valóban van egy utalás arra, hogy szakítanak. De én például arra is gondoltam, hogy Márk lemondja a neki felajánlott helyet a zsűriben és Geri kapja meg. És mondjuk erről csak ők tudnak. Persze én sem tudok semmi biztosat, de akármi lehet.
6/11 anonim válasza:
Az első vagyok. Lehet, hogy Márk lemond a zsűrizésről,de az is lehet, hogy kirúgják,amiért elmondta még azelőtt, hogy lehetett volna.Mondjuk a tartalomban az van,hogy Bekit sétálni hívják és az annnyira Márkra vall, hogy még mindig Tomit szívatja, így szerintem valamikor a séta közben majd újra összejönnek(már ha egyáltalán szakítanak). Szerintem megérdemelnék hogy végre normálisan is együtt lehessenek.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2016. nov. 3. 18:17
8/11 anonim válasza:
Már nem azért, de mások honnan veszik azt, hogy szakítani fognak?sztem semmi ilyen utalás nem volt benne.
9/11 anonim válasza:
Előttem írónak üzenem.Nem biztos, hogy szakítanak, de mindegyik részbe kell egy nagy dráma. Lehet, hogy szakítanak, mondjuk Beka nem akarja tönkretenni Márk karrierjét. De még mi is csak találgatunk.
10/11 anonim válasza:
Ez igaz, én csak azt a részt nem értem, hogy "úgy jött le". Hogy honnan jött le, nem tudom. De majd kiderül :)csak sajnos még elég soká.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!