Hogyan lehet vizsgán puskázni?
Rengeteg időm van még és tanulok, mint állat, de nagyon sok az anyag, és rettegek, hogy valahogy mégis elrontom. Ezért akarnám a biztonság kedvéért. Csak nem tudom, hogy. (Nem egyetem vagy főiskola.)
Szitu: egy padban ülök egyedül, és velem szemben a vizsabizottság VAGY egy nagy asztalnál szintén egyedül, és mellettem is ül valaki, illetve szemben is páran. Tehát a lehetőségek korlátozottak, mert gondolom átlátják a termet, plusz csak rám figyelnek. Írásbeli és szóbeli is lesz. Ti hogy csinálnátok? Az éppen ottlevő biztonsági emberkétől függ (nem tudom hogy hívják :D), hogy el kell-a rakni mindent, van, aki engedi, hogy táska, innivaló, stb. az asztalon maradjon.
Nem biztos, hogy használnám, csak vész esetén legyen valami... Gondoltam rá, hogy cipőtalpra firkálom, vagy a szoknyám alá egy papírra, azokat csak nem nézik meg, de ha van biztonságosabb megoldás, akkor inkább azt választanám. :S
Nekem van egy jól bevált módszerem, de ha nem szoktál puskázni, akkor inkább nem ajánlom, mert könnyen lebukhatsz, mert szerintem felhívnád magadra a figyelmet azzal, hogy halákra izgulod magad, nehogy észrevegyék!
Nekem könnyen ment értettségin is, de persze volt benne gyakorlatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!