Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet vizsgán puskázni?

Hogyan lehet vizsgán puskázni?

Figyelt kérdés

Rengeteg időm van még és tanulok, mint állat, de nagyon sok az anyag, és rettegek, hogy valahogy mégis elrontom. Ezért akarnám a biztonság kedvéért. Csak nem tudom, hogy. (Nem egyetem vagy főiskola.)

Szitu: egy padban ülök egyedül, és velem szemben a vizsabizottság VAGY egy nagy asztalnál szintén egyedül, és mellettem is ül valaki, illetve szemben is páran. Tehát a lehetőségek korlátozottak, mert gondolom átlátják a termet, plusz csak rám figyelnek. Írásbeli és szóbeli is lesz. Ti hogy csinálnátok? Az éppen ottlevő biztonsági emberkétől függ (nem tudom hogy hívják :D), hogy el kell-a rakni mindent, van, aki engedi, hogy táska, innivaló, stb. az asztalon maradjon.

Nem biztos, hogy használnám, csak vész esetén legyen valami... Gondoltam rá, hogy cipőtalpra firkálom, vagy a szoknyám alá egy papírra, azokat csak nem nézik meg, de ha van biztonságosabb megoldás, akkor inkább azt választanám. :S

2010. ápr. 27. 07:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért, korán van még. Amúgy iskolai pályafutásom alatt jó, ha kétszer puskáztam, de most tényleg irtóra fontos, hogy semmiképp ne bukjak meg.
2010. ápr. 27. 07:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de nem hiszem hogy megéri puskázni. Volt nálunk olyan aki szakmunkásvizsgán lebukott,durva volt nem is kicsit. Annyit azért csak tudsz,hogy egy kettest összeszedj,nem?
2010. ápr. 27. 08:07
 3/5 anonim válasza:

Nekem van egy jól bevált módszerem, de ha nem szoktál puskázni, akkor inkább nem ajánlom, mert könnyen lebukhatsz, mert szerintem felhívnád magadra a figyelmet azzal, hogy halákra izgulod magad, nehogy észrevegyék!

Nekem könnyen ment értettségin is, de persze volt benne gyakorlatom!

2010. ápr. 27. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig nagy puskázó voltam. :) De tényleg csak úgy lehet, ha nagyon lazán tudod csinálni és nem görcsölsz. Mert azt észreveszik és lebuksz. Egyszer például haedsettel vizsgáztam. Mondjuk sok és hosszu hajam van, így nem látszott. A telefon másik végén a barátnőm ült a tételekkel. Miután kihuztam a tételt felolvasta az adott tételt, amig rám került a sor elolvasgattam. A lényeg, hogy nem szabad izgulni.
2010. ápr. 27. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!