Mit gondolsz a művészlélek fiúkról? Hogyan képzeled el őket külsőleg, de legfőképpen belsőleg?
Azt kérdezted, hogyan képzelem el, és én így képzelem el.
Az általam nagynak tartott művészek mind rombolták magukat valamilyen formában, amit én egyáltalán nem ítélek el. Mivel magasabb szinten élnek, mint a hétköznapok, és a vegetáció látják, hogy az életük útja rövid, és bármit is tesznek az apró az univerzum szemszögéből, ezért nem érdemes hosszú egészséges életet élni, sokkal több információt lehet befogadni az életből, ha kevésbé egészségesen, de intenzíven élnek.
Nem mondom, nem muszáj egy művésznek narkózni, alkoholizálni, dohányozni, de ÉN így képzelem el őket általnosságban. Nem attól lesznek művészek, hogy rombolják magukat, félreértés ne essék. Azért rombolják magukat, mert többet látnak, hallanak, éreznek a világból és a művészi tisztán látást nehéz elviselni tiszta fejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!