Tudom, volt már. Azt is, hogy nem egyszer. Szerelmes vagyok az unokatestvérembe. De?
De én nagyon rossz helyzetben vagyok jelenleg. Szeretek egy 20 éves lányt, aki a harmadunokatestvérem. Nem régiben ismertem meg, és azóta jelen van az életemben és érzések kölcsönösek.
A családnak a legelején (testvéremnek) mondtam, hogy találkozni szeretnék vele.
Ő már akkor jelzett,hogy nem szabad.(5 hónappal ezelőtt)
Nos, mi azóta is találkozgatunk, mert mindketten úgy éreztük/ érezzük,hogy egymás mellett van a helyünk.
Úgy érzem ez az igaz szerelem, amit most érzek iránta. És érzem, hogy viszonozza is.
Olvastam rengeteget arról, hogy ez már törvényileg engedett és már a vérfertőzésnek sincs nagy esélye! Viszont én most nem erre lennék kíváncsi. Hanem arra, hogy hogyan közöljem a családommal, hogy mi szeretjük egymást? Értem én, hogy álljak eléjük és közöljem. De hogy ? Nem szeretnék balhét, sem bajt.
Talán anyukám elfogadná, mert észrevette, hogy mennyit változtam pozitív irányba és ez is neki (a lánynak) köszönhető.
Kérlek titeket, képzeljétek magatokat a helyembe, és ha eszedbe jutna valamilyen tanács, szívesen elolvasnám.
Ja! Hozzáteszem, hogy nem tartja a kapcsolatot semmilyen szinten az ő családja és az enyém. Nem ismerem se a papáját sem a mamáját, sem a szüleit.
A mamám és az ő mamája viszont nagyon jóba voltak gyermekkorukban, épp ezért sem tudnák elfogadni.(szerintem)./általuk vagyunk harmadunokatestvérek. Mamám és az ő mamája első unokatestvérek.
(Aki ellenzi a harmadunoka testvér szerelmet, az ne írjon. Itt a tanácsokra van szükségem és nem a negatív hozzászólásokra)
Ha viszont elolvastad, és erre a kérdésre szántad az idődet, és adsz tanácsot is, millió köszönetet küldök!
20-fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!