Másnak is bejönnek az ilyen (kép) molett csajok?
Figyelt kérdés
Szinte mindenkitől azt hallom, hogy ha már van egy kis felesleg egy csajon akkor az már undorító.
Viszont én NAGYON imádom az olyan csajokat akin rendesen van mit fogni. :) Imádom ha nagy a combja / feneke, ha van egy kis hasa(úszógumija), stb... Sokkal jobban beindulok rájuk. XD
Szóval én teljesen az ellentétét szeretem a mai ideálnak. Haverokkal nem tudok egy normális szót váltani a csajokkal kapcsolatos témákban, mert nem az jön be nekik mint nekem. XD Más is van így ezzel?
2016. okt. 22. 19:21
11/17 Emberek válasza:
Igen vannak olyanok akiknek ez a testalkat. Én is ilyen vagyok, eddig nagyon nádszálvékony barátnőm nem is volt. Pedig magas vékony srác vagyok, és mégis a teltebb lányok jönnek be. Ez már csak ilyen. Néha úgy érzem én fordítva vagyok bekötve, de most megbizonyosodtam róla, hogy nem ;)
12/17 anonim válasza:
Duci lanykent szólva elég furcsa ha egy vékony srácnak tetszek :) hiszen egy duci csak almodhat egy helyes sportos sracrol:)
13/17 anonim válasza:
Ők "szép" "molett" csajnak számit, akkor én 10/10 jóképű sportos férfi vagyok. :-D
Ezek a csajok hájas kövérek. :-(
14/17 anonim válasza:
#13: Akkor jóképű sportos férfi vagy, mert a 2. szerintem hibátlan! :D
15/17 anonim válasza:
Full ilyen vagyok! Végre valaki <3 irj bátran!
16/17 anonim válasza:
El sem hiszem, hogy vannak még olyan fiúk, akiknek a ducibb lányok jönnek be.😄 Jó tudni, hogy van még remény😁
17/17 anonim válasza:
Telt legyen és érett ez a lényeg. Kipróbáltam már ezt azt, és a telt érett nők maradtak meg ideálnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!