Másnak is bejönnek az ilyen (kép) molett csajok?
Szinte mindenkitől azt hallom, hogy ha már van egy kis felesleg egy csajon akkor az már undorító.
Viszont én NAGYON imádom az olyan csajokat akin rendesen van mit fogni. :) Imádom ha nagy a combja / feneke, ha van egy kis hasa(úszógumija), stb... Sokkal jobban beindulok rájuk. XD
Szóval én teljesen az ellentétét szeretem a mai ideálnak. Haverokkal nem tudok egy normális szót váltani a csajokkal kapcsolatos témákban, mert nem az jön be nekik mint nekem. XD Más is van így ezzel?
Én is teljesen így gondolom!
Ha gondolod beszélhetünk a témáról.
Én vékony/sportos fiú vagyok de pont az ilyen alkatú lányok tetszenek ^^ Csak sajnos a környezetemben egyet sem ismerek, es az összes fiú ismerősömnek a vékony lányok tetszenek :/ De remelem összehoz a sors egy ilyen alkatú, kedves lánnyal :)
15/F
Be! A második képen lévő nő konkrétan tökéletes! :D
Kár, hogy ritkán látni ilyen lányokat.
#9: Ez nem igaz. Az átlagos fiúk egy részének a vékonyak jönnek be, egy részének a teltek. Egy részének a kis mellek, egy részének a nagyok. Mindegyik srácból rengeteg van.
Amit leírtál, az nem a srácokra igaz. A srácoknak nem a vékony lányok jönnek be a média miatt. A lányok hiszik azt, amit a médiában látnak. Le kell ülni a srácokkal és beszélgetni. Nem a médiát nézni, hogy ott milyenek a csajok.
Volt 2 telt barátnőm. Mind kapott bókot, rájuk írtak facebookon, leszólították őket élőben. Itt is rengeteg srácnak a duci csajok jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!