Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha egy nap arra...

Mit tennétek, ha egy nap arra ébrednétek, hogy Ti vagytok az egyedüli emberek a földön?

Figyelt kérdés

Elkezdtem írni egy könyvet ami arról szól, hogy egy férfi arra ébred, hogy nincs körülötte senki majd szépen lassan rájön, hogy Ő maradt az egyedüli ember a földön . Minden ember eltűnt . Nincsenek zombik , meg vírus , semmi . Csak eltűntek az emberek .

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy Ti mit tennétek .

2016. okt. 20. 01:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Én már egyszer ébredtem ilyenre. De akkor nagyon sokat ittam előző este.
2021. jún. 27. 00:21
 32/35 NTBS ***** válasza:
Először megijednék. Aztán meg próbálnék kihozni mindent a helyzetből. Bár reménytelen lenne. Egyedül nincs utód, vége mindennek.
2023. jan. 10. 18:04
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

"Egyedül nincs utód, vége mindennek."

Teljesen mindegy, a mai technológiai berendezkedés mellett pár atomerőmű eldurranna, és nem volna aki csökkenthetné a hatását. Jelenleg 438 reaktor üzemel világszerte. Nem egy, nem kettő. Ezekből csak néhánynak van olyan vezérlése, hogy ha kezelő nélkül maradna, akkor biztonságosan leállítaná magát.

2023. jan. 10. 20:58
 34/35 anonim ***** válasza:
46%
Kipróbálnám az összes létező kábítószert, és amelyik a legjobban tetszik, azzal adagolnám túl magam halálra.
2023. aug. 6. 17:46
 35/35 anonim ***** válasza:
Én bírnám, mert amúgy is szeretek egyedül lenni, sokszor zavar, hogy sok ember van valahol. Persze furcsa lenne, mert minden dolog emberekhez köthető, szóval meg kéne olyanom az étkezést, utazást valahogy. De kiélvezném, hogy nincs annyi hangoskodó, idegesítő ember minden.
2023. aug. 6. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!