Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha egy nap arra...

Mit tennétek, ha egy nap arra ébrednétek, hogy Ti vagytok az egyedüli emberek a földön?

Figyelt kérdés

Elkezdtem írni egy könyvet ami arról szól, hogy egy férfi arra ébred, hogy nincs körülötte senki majd szépen lassan rájön, hogy Ő maradt az egyedüli ember a földön . Minden ember eltűnt . Nincsenek zombik , meg vírus , semmi . Csak eltűntek az emberek .

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy Ti mit tennétek .

2016. okt. 20. 01:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Megkeresném a legtisztább bélyeget és irány az űr. Azon kivűl meglátogatnám az 51-es körzetet és ha be tudnék jutni pár helyre akkor elolvasnám/megnézném az összes hadi titkot, minden szőnyeg alá besöpört dokumentumot, minden elrejtett tudományos áttörést, mindent amire átlag ember sose kaphat választ. Érdekes évek lennének, az biztos.

Amúgy az asztronautákkal mi lenne pl az ISS-en? Ők is eltűnnének?:D

2017. júl. 11. 13:19
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném a “Barátok közt” összes részét, ez valószínűleg megindítana egyfajta mutációs folyamatot melynek a végén kétneművé válnék, aztán újra benépesíteném a Földet.
2017. nov. 5. 23:07
 23/35 anonim válasza:
34%
Ha belegondolok enyém lenne az egész világ.. bemennék a milliárdosok lakásába az autóikért és azokkkal járnám a világot. Boltokba csak úgy bemennék enni. Amit akarok. Enyém az összes. Felmennék a felhőkarcolók tetejére és rápis*lnék a világra. Meg ott fent k i c s * p n á m...egyszer csak majd lesz valami, meghalok. Vagy szintén találok talán egy másik embert aki eddig abban a tudatban volt mint én, hogy csak ő maradt egyedül és így minden városban lenne egy ilyen ember... és a végén mi alkotnánk egy új világot
2019. ápr. 28. 10:25
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

"Boltokba csak úgy bemennék enni."

Az itt válaszolók nagy része nem menne sokra a nagy szabadságával.

Mondok egy jobbat, mondjuk megmaradna minden ember, csak az elektromosság tűnne el. Na, akkor lenne buli csak igazán.

2020. máj. 31. 04:05
 25/35 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem én pár nap után megunnám az egészet és végeznék magammal, ha nem találnék tényleg egyetlen egy embert sem.
2020. máj. 31. 15:20
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Elmennék az állatkertbe kiszabadítani mindenkit :D

Megtanulnék az állatokkal együtt élni, velük kialakítani egy új civilizációt...

2020. máj. 31. 15:25
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről az egészről ez a könyv jutott az eszembe:

[link]

Mindenesetre: Ha velem lenne hasonló, egy ideig biztos jó lenne, de hosszabb távon semmiképp. Ahogy előttem írják: az ember társas lény, akkor is, ha közülük akad olyan, mint én, aki szeret, sőt el van gyakran egyedül.

Biztos, hogy próbálnék keresni másokat.

Az is, hogy lenne valamiféle bázisom, ahol fel lennének halmozva hasznosnak bizonyuló dolgok. Attól, hogy valaki az utolsó ember, még nem biztos, hogy az utolsó élőlény, tehát keresnék mondjuk cicát. Ő is tudná enyhíteni a magányt.

De megteszi akár egy növény is.

Olvastam olyan sci-fit, ahol minden kopár volt, pontosabban: beton-acél rengetegek, és a jutalom az volt, ha valaki jól végzett el valamit, hogy kapcsolatot teremthetett, az utolsó élő növénnyel.

Aztán olvastam olyat (szintén sci-fit) is, ahol egy ember gondozott egy növényt, úgy beszélt hozzá, mintha az értené. Egyszer ezt az embert megtámadták, lelőtték, és a növény kiszállt a földjéből, és az indáival kiszedte az emberből a golyót, amivel megsebesítették, sőt segített a seb gyógyulásban is.

Szóval, ha valaki egyedül marad, egy állat, növény, sőt tárgy is lehet a társasága, más kérdés, hogy ebbe mennyire zakkanna bele.

Célok mindenképp kellenek, vagy az ember hamar feladja.

2020. máj. 31. 16:47
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
A világ legboldogabb embere lennék :D
2020. júl. 17. 20:56
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül maradnék a Földön, valószínűleg elkezdenék írni egy könyvet.
2021. jún. 24. 21:55
 30/35 anonim ***** válasza:
56%
Ezt évente kiemeled? A közmű napok alatt megszűnne. A megfelelő élelem pár hét után elfogyna. Kínlódás lenne
2021. jún. 25. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!