Mit tennétek, ha egy nap arra ébrednétek, hogy Ti vagytok az egyedüli emberek a földön?
Elkezdtem írni egy könyvet ami arról szól, hogy egy férfi arra ébred, hogy nincs körülötte senki majd szépen lassan rájön, hogy Ő maradt az egyedüli ember a földön . Minden ember eltűnt . Nincsenek zombik , meg vírus , semmi . Csak eltűntek az emberek .
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy Ti mit tennétek .
Persze, minden ugyanúgy lenne tovább, csak nincsenek emberek .
Meg kell mondjam őszintén , hogy már írtam pár oldalt és kicsit elakadtam én is , nem tudok még belegondolni sem , hogy mit tennék . Először biztos élvezném, hogy az enyém minden a világon, de az is lehet, sőt biztos, hogy egy idő után nagyon bekattannék ...
tudok erre egy morbidabb verziot.
kb 1 het alatt minden bezart haziallatt ehen hallna a vilagon, de 1 honapon belul kb az osszes haziasittot allat is ami brutalis mennyisegu karos gazt termelne honapokon at barmerre amerre mesz.
ha ezen idon belul talalkoznek egy hazi alattal az valszeg ketsegbeesett volna es eleg vad es ehes hogy gondolkodas nelkul megtamadjon abban remenykedve hogy a maradek erejev talan egy harapasnyi elelmhez juthat belolem.
1. ongyilkos lennek, hogy legalabb o had ehessen egy jot ha mar ennyit szenvedett idaig
2. ongyilkos lennek miuatan megoltem a buntudat miatt, hogy vedjem magam.
3. az ember kepes belhalni a szomorusagba es ilyen felfoghatattlan allatpusztulasnal ez elkerulhetettlen lenne szamomra.
Előszöris megnézném, mi áll rendelkezésemre. Ahhoz, hogy bármit használjak olyant, ami emberi vívmányok, energiára van szükségem. Természetesen nem használhatol szokásos erőforrásokat, mint agregátor, mert az üzemanyag utánpótlásához egy teljes iparágra van szükségem. 1edül elég nehéz pótolni. A napból, tükörrel vízforralás, majd gőz termelés lenne a legjobb megoldás, mert a gőzt, jó höszigeteléssel napokig el lehet tárolni. Gőzzel áramot lehet fejleszteni. Csak a generátor csapágyát kell csúszóra váltani, hogy az életem végéig kitartson. Szélmotor, használati meleg víz, vizi erőmű, szélmalom. Ha van villany, sok mindenre képes vagyok. Ha ezek se lennének, akkor se szarnék be.
1szer láttam 1 filmet, ami pont erről szól. Egy luxus embereket szállító hajó távol a civilizációtól zátonyra futott egy lakatlan szigetnél. Minden luxus ember megrevccsent. Csak a komornyik tudott talpon maradni. Ő lett a sziget kormányzója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!