Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha egy nap arra...

Mit tennétek, ha egy nap arra ébrednétek, hogy Ti vagytok az egyedüli emberek a földön?

Figyelt kérdés

Elkezdtem írni egy könyvet ami arról szól, hogy egy férfi arra ébred, hogy nincs körülötte senki majd szépen lassan rájön, hogy Ő maradt az egyedüli ember a földön . Minden ember eltűnt . Nincsenek zombik , meg vírus , semmi . Csak eltűntek az emberek .

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy Ti mit tennétek .

2016. okt. 20. 01:20
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Persze, minden ugyanúgy lenne tovább, csak nincsenek emberek .

Meg kell mondjam őszintén , hogy már írtam pár oldalt és kicsit elakadtam én is , nem tudok még belegondolni sem , hogy mit tennék . Először biztos élvezném, hogy az enyém minden a világon, de az is lehet, sőt biztos, hogy egy idő után nagyon bekattannék ...

2016. okt. 21. 23:58
 12/35 csatrad ***** válasza:
100%
en megvizsgalnam magam, hogy miert en maradtam egyedul. ebren maradnek hatha ejjel tortent valami, googlemapsot alaposan atnyalaznam meg a netet utolao bejegyzesek utan.
2016. okt. 31. 14:24
 13/35 anonim válasza:
100%
Eleinte NAGYON boldog lennék, aztán egyre inkább kezdenék magamba fordulni és csak beszélgetnék az állatok nyelvén, élvezném a SZABAD életet...aztán magamban vlszinüleg megőrülnék. De annak baromira örülnék, hogy nem kell SOHA félnem,dolgoznom, utálnom,..stb. Szeretetemet megosztanám a szeretetre méltó álatokkal/természettel...és ez úgy menne pár évig, majd egyszer vlmikor belehalnék a társtalanságba...stb..
2016. nov. 9. 17:07
 14/35 csatrad ***** válasza:
85%

tudok erre egy morbidabb verziot.

kb 1 het alatt minden bezart haziallatt ehen hallna a vilagon, de 1 honapon belul kb az osszes haziasittot allat is ami brutalis mennyisegu karos gazt termelne honapokon at barmerre amerre mesz.

ha ezen idon belul talalkoznek egy hazi alattal az valszeg ketsegbeesett volna es eleg vad es ehes hogy gondolkodas nelkul megtamadjon abban remenykedve hogy a maradek erejev talan egy harapasnyi elelmhez juthat belolem.

1. ongyilkos lennek, hogy legalabb o had ehessen egy jot ha mar ennyit szenvedett idaig

2. ongyilkos lennek miuatan megoltem a buntudat miatt, hogy vedjem magam.

3. az ember kepes belhalni a szomorusagba es ilyen felfoghatattlan allatpusztulasnal ez elkerulhetettlen lenne szamomra.

2016. nov. 18. 14:00
 15/35 nemma ***** válasza:
100%
Hát lenne pár baleset az biztos, a repülők emberek nélkül lezuhannának, mert gondolom nem mindenhol fokozatosan, hanem egyszerre...puff...tűnnének el az emberek, egy darabig nagy káosz lenne, szóval keresnék egy biztonságos helyet és kivárnám míg az ilyen dolgok lecsillapodnak, majd felülnék egy motorra, és uccu neki a világnak, nem igazán vinnék magammal semmit, mert ha kell, megállok és "bevásárolok". Aztán néhány év múlva megkattannék, és kilőném magam az űrbe, vagy valami hasonló :)
2016. nov. 23. 03:32
 16/35 anonim ***** válasza:
69%
ünnepelnék, de kiraly lenne s vagy 100 evig elnek.
2016. dec. 7. 11:00
 17/35 anonim válasza:
89%

Előszöris megnézném, mi áll rendelkezésemre. Ahhoz, hogy bármit használjak olyant, ami emberi vívmányok, energiára van szükségem. Természetesen nem használhatol szokásos erőforrásokat, mint agregátor, mert az üzemanyag utánpótlásához egy teljes iparágra van szükségem. 1edül elég nehéz pótolni. A napból, tükörrel vízforralás, majd gőz termelés lenne a legjobb megoldás, mert a gőzt, jó höszigeteléssel napokig el lehet tárolni. Gőzzel áramot lehet fejleszteni. Csak a generátor csapágyát kell csúszóra váltani, hogy az életem végéig kitartson. Szélmotor, használati meleg víz, vizi erőmű, szélmalom. Ha van villany, sok mindenre képes vagyok. Ha ezek se lennének, akkor se szarnék be.

1szer láttam 1 filmet, ami pont erről szól. Egy luxus embereket szállító hajó távol a civilizációtól zátonyra futott egy lakatlan szigetnél. Minden luxus ember megrevccsent. Csak a komornyik tudott talpon maradni. Ő lett a sziget kormányzója.

2016. dec. 7. 14:59
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálnám, hogy a szüleim nincsenek ott velem. Félnék, mert nem tudnám az eltűnés okát se, vagy hogy mi fog történni velem, esetleg én is eltűnök-e. Nem az emberek hiányába, hanem inkább ezen félelmekbe őrülnék bele. Ha egyáltalán beleőrülnék. Lehet csak bánatos lennék. Ettől függetlenül járnám a várost, és minél több cuccot összeszednék. És másokkal ellentétben, én abban reménykednék, hogy ne találkozzak emberrel. Mert ha találkozok, akkor valószínű ő/ők is éppen fosztogatnák az üzleteket, lakásokat, ki tudj, hogy milyen emberek lennének. Hiába társas lény az ember, van egy határa ennek. Annyira nem szorulnék emberi társaságra, hogy esetleg engem is kiraboljanak vagy megöljenek.
2016. dec. 7. 15:02
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Betenném a Kool & The Gang -től a Celebration-t a lemezjátszóba. Közben meg sütnék magamnak rántottát.
2017. ápr. 21. 20:50
 20/35 anonim válasza:
52%
én először is pénzben fürödnék majd a világ legjobb sport kocsijával száguldanék sebesség korlát nélkül(ferrárival)majd kipróbálnék minden őrült dolgot(mesztelenkedést is talán)
2017. jún. 18. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!