Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki megtámad az utcán,...

Ha valaki megtámad az utcán, de még mielőtt megütne és én egyből sokkolóval leterítem az önvédelem?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert most kicsit veszélyes nekem az utcán legyek, a miértje nem számít, de hordok magamnál sokkolót (tudom, hogy nem szabad, ssh) és fel vagyok készülve arra, hogy ha egy bizonyos személy megjelenik mindenbizonnyal használnom is kell a sokkolót, engem basznának meg érte, igaz?... vagy az már önvédelem?

2016. okt. 14. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az vagy?

Öcsi, az élet nem videojáték, ha elszúrod, nem tudod visszatölteni a mentett állást.

Mellesleg ha akkora kungfu-mester vagy, minek neked sokkoló...?

2016. okt. 15. 04:49
 12/17 anonim ***** válasza:
minek forgatod ki a szavaim?egyrészt ne öcsizz engem mert 17 vagyok,másrészt én nem magamról beszéltem hanem tényleg előforulhat hogy olyat támadnak meg az utcán aki fél kézzel leveri a támadót,és nem is mondtam hogy lenne nála sokkoló
2016. okt. 15. 12:31
 13/17 anonim ***** válasza:
altalaban ezek a gyengebb emberekbe kotnek bele, izomkolosszusokba nem igen, viszont a nem tul izmos emberek kozt is lehetnek nagyon erosek, ha a fizikai ero megvan lenyegtelen hogy verekedett e mar az aldozat valaha vagy sem, eleg ha csak siman elkapja a tamado nyakat es jol megszorongassa annak meg kiugrik a szeme lehet el is ajulna, szoval itt nem annyira a tapasztalat a lenyeg inkabb a nyers erö
2016. okt. 15. 12:37
 14/17 anonim ***** válasza:

"minek forgatod ki a szavaim?"

Nem forgatom ki, de próbálok a kérdésre összpontosítani, ellentétben veled. Nem betmenről vagy a rajztfilmfiguráidról van szó, hanem egy tizenéves fiatalról, aki valószínűleg képzetlen bármiféle küzdősportban.

"egyrészt ne öcsizz engem mert 17 vagyok"

Én pedig az apád lehetnék, ha a koromat nézzük. Mondjuk a gondolkodásmódod alapján maximum 12-nek tippeltelek volna. Öcsi.

"másrészt én nem magamról beszéltem hanem tényleg előforulhat hogy olyat támadnak meg az utcán aki fél kézzel leveri a támadót"

Meg olyan is előfordulhat, hogy átúszom a Balatont hosszában, csak ennek sincs köze a kérdéshez.

"és nem is mondtam hogy lenne nála sokkoló"

De a kérdző igen. A kérdés erről szól, és senkit nem érdekel, hogy te miről fantáziálsz.

2016. okt. 15. 12:38
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
na jó,ennyi,azt mondod hogy kor alapján az apám lehetnél de kettőnk közül én gondolkodok logikusabban,ás rohadtul utálom ha gyereknek néznek szóval most hagyd abba vagy fojtassuk privátban
2016. okt. 15. 16:23
 16/17 anonim ***** válasza:

"én gondolkodok logikusabban"

És ezt miért titkolod előlünk?

Itt egy kérdés, miszerint a kérdező elektromos sokkolóval szeretne megtámadni valakit, akiről csak feltételezi, hogy őt bántani akarja, és erre te elkezdesz arról beszélni, hogy de mi van akkor, ha valaki egy kungfu mester és fél kézzel elbánik húsz támadóval. Logikus.

2016. okt. 15. 16:26
 17/17 anonim ***** válasza:
én ezt az előttem lévő válasolónak írtam te nagy ész
2016. okt. 15. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!