Ez edzett acél vipera?
Mert látom másik változatoknál kiírva, hogy (edzett) de nekem ez kellene, viszont ennél nincs kiírva semmi info.
Választ előre is köszönöm.
köszönöm mindenkinek a válaszát, én úgy tudom, és erről van egy youtube videó is, hogy otthon tarthatom nyugodtan, csak közterületen nem, az más kérdés, hogy betartom-e és ha elkapnak vele, akkor elkobozzák és pénzbüntetés. semmi más. (a videó alapján).
Másik válaszolótól kérdezném, hogy miből gondolod, hogy ez szlovák webshop? nem értek hozzá szóval oktass ki nyugodtan. De ha az idegen nyelvű szövegekre gondolsz, az cseh, mivel ott gyártják magát a viperát.
Szia !
"Céginformációk:
Z-shops.eu Vadász internetáruház és Nagyker
Székhely : Bratislavská cesta 4303
94501 Komárno"
Több esetben is nem azt küldték, amit rendelt a vevő, és mehetsz reklamálni a szlovák fogyasztóvédelemhez..
Én Budapesten, személyesen vettem cseh ESP-t.
Egyébként jól tudod, KKVE-nek minősül, azaz közterületen viselése szabálysértés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!