Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátaim bántanak a méreteim...

A barátaim bántanak a méreteim miatt, jogos lenne?

Figyelt kérdés

Szerencsére jó alakom van, legalább is én így látom, szóval meg lennék elégedve magammal, ha nem kapnék minden napos bántásokat az osztályomban.

A baráti körben a lányok többsége kövérebb, és semmi alakjuk nincs. Még is folyamatosan azt hallgatom mindenkitől, hogy nekem egyáltalán nincs fenekem, lapos vagyok. Pedig minden nap guggolásokat csinálok, hogy fittebb legyek, és mivel már régóta használom ezt a módszert ezért meglátszik az eredménye is. Mindenesetre a fiúk azokra a barátnőimre mondják, hogy jó a feneke, aki legalább 70-80 kg és csak azért nagyobb neki mert el van hízva. Én megértem hogy nekik ez jobban bejön, de akkor miért nem hagynak engem békén? Minden nap elmondják hogy úgy nézek ki mint egy oszlop. Az a szomorú hogy már a barátnőim is így látják. Mit tegyek hogy végre leszálljanak rólam?

2016. okt. 10. 17:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Monddnekik hogy az oszlop legalább megáll a lábán de egy gömb elgurul.Vagy hogy ti ne gyertek tesire mert futás helyett gurulni nem ér.Vagy óvatosan az emeleten mert nem elefánt csordának tervezték.Vagy ha én vagyok az oszlop akkor te a ház amit tart.Ha kell még mondok ;) :)
2016. okt. 10. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha kövér lennél, akkor az lenne a gond. Valaki meg ha kövér, ha deszka, akkor se merik bántani. Ez nem kifejezetten az alkatod ellen szól, hanem csak kötekedni akarnak.
2016. okt. 10. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ints be nekik és válts baráti kört!

Ilyen emberekre nincsen szükséged.

2016. okt. 10. 18:35
 4/5 anonim válasza:
100%

1. Az ilyen emberek nem barátok

2. Nem a külsőd fog emberré tenni. Ha úgy érzed mindent megtettél amit tudsz, akkor ne érezd magad rosszul.

2016. okt. 11. 02:00
 5/5 anonim ***** válasza:
az elsőre ne hallgass, ha ilyeneket mondanál csak lesüllyednél az ő szintjükre :) inkább hagyd őket figyelmen kívül, felesleges az ilyenekkel foglalkozni. ha látják hogy lesz*rod őket, biztosan abba fogják hagyni a csúfolódást :) legyél boldog, legyen önbizalmad, ez fogja őket a legjobban bosszantani, hidd csak el :)
2016. dec. 8. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!