Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Soha nem tudok...

Mit tegyek? Soha nem tudok szinte ellazulni, "lenyugodni".

Figyelt kérdés

Bármi kezdek bele,példák:tánctanulás,hangszeren tanulás vagy ha csak több ember előtt kell beszélni stb stb tényleg bármi,úgy érzem nem tudok ellazulni és az emberek is látják ezt,szinte mindig mondják hogy lazuljak el,de nem tudok...

Még lefekvésnél is,kell minimum egy óra hogy elaludjak,bármilyen fáradt vagyok,mert a gondolataim össze vissza mindenfelé járnak...

2016. szept. 29. 15:23
 1/3 A kérdező kommentje:
Tehát hogy ha épp "semmit"se csinálok,akkor se.
2016. szept. 29. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ebből naponta minimum 15percet hallgass meg fülhallgatóval,hanyatt fekve, szemed letakarva.De itt sok féle van ha rákattintasz,nekem ez jön be.És van még egy dolog amit csinálhatsz,naponta párszor ,vagy ha izgulsz ,vegyél fel egyenletes légzést.Négy màsodperc alatt szìvd be a levegőt folyamatosan,4màsodpercig tartsd bent,utàna 4màsodperc alatt fújd ki.Ezt 3-4x ismételd.Van még 1-2 ötletem vagy linkem.Ha kéred,privàtban.Remélem segìtettem.Üdv

2016. szept. 29. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,itt van még egy link,ami nagyon hasznos lehet neked vagy bàrkinek.

[link]

2016. szept. 29. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!