12 napja Ferihegyen dekkol egy 800Ft értékű telefontok normális?
Van akinek ennyire ráültek a csomagjára és megkapta végül?
Vagy a szokásos tolvaj Magyar Postával van megint dolgom?
Nagyon ritkán használom a Magyar Postát, mert már korábban is megloptak.
Más csomagszállítóval soha nem volt probléma.
Van csomagkövető szám, külföldről nyomon is lehetett követni Budapest, Ferihegyig a csomagot, de onnantól, már nem található a csomagszám alapján. Távol-keleti szigetországból jött a csomag.
Nyolcszáz forint értékű, szóval se VÁM, se ÁFA nem jön szóba.
Honnan tudod, hogy Ferihegyen dekkol?
(Malaysiából kapott csomagomon nálam is Ferihegyet írt ki.)
Nem tudom melyik postával küldetted, annak az elosztó központja mikor dolgozza fel a küldeményt.
Ha követhetően kérted, akkor nem fog elveszni és adj időt a postának (nekem eddig jó tapasztaltaim voltak velük, csak ezért írom ezt - egyszer veszett el csomagom, amit a küldő követéssel kiderített, hogy nem lett kézbesítve és ingyen újra küldte amit aztán megkaptam)
A helyedben türelmesen várnék.
Fejlődik a Posta, még közvéleménykutat is levélben, hogy frankón megjött-e a cucc, a postás korrektül ráírta-e az időpontot, amikor bedobta stb. stb.
Ez valami újítás a Postánál?
Örülök, hogy meglett.
Nekem egy 300 forint körüli Alis csomagom nem volt meg egy ideig úgy, hogy a posta.hu azt jelezte ki, hogy kézbesítette. Meglepetten olvastam ezt és másnap valaki városbeli felhívott mobiltelefonon, hogy nem dobtak-e be hozzám előző nap egy Alis csomagot, mert az enyémet hozzá dobták be. Átvette, kibontotta - nem az lett amire számított, bármikor mehetek érte, amit már megtettem.
A csomag címzéséről vette a mobilszámomat, amin hívott.
Utólag is köszönöm neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!