Hogyan mondanátok el a szüleiteknek hogy füveztek?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, főiskolán kezdek, és néha-néha fogyasztok marihuánát, de semmi szintetikusat. Nagyon változó, hogy milyen gyakran, volt hogy 1-2 havonta, mostanában már vagy fél éve nem is szívtam. Amíg nem albérletben laktam, addig otthon mindig rejtegetnem kellett, de feleslegesnek tartom. Szeretném nekik elárulni, hogy mondjam el nekik?2016. szept. 14. 16:25
1/4 anonim válasza:
És ezt miért kell nekik elárulni? Ha lazák akkor nem fogja őket érdekelni, ha nem lazák, akkor meg beparáztatod őket. Szóval semmi értelme ezt elmesélni nekik.
2/4 anonim válasza:
Szerencsétlen szülők, részvétem nekik.
3/4 anonim válasza:
Küldd el nekik ezt E-mailben:
https://www.youtube.com/watch?v=TcK0MYgnHjo
Puszil titeket fiatok/lányotok:
Vezetéknév Keresztnév
4/4 anonim válasza:
Felesleges drámázni, ha valaki félévente beleszív egy füves cigibe, az nem drogos és nem is befolyásolja semmiben az életét. Tök mindegy bevallod-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!