Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetne pár kérdésem? Füvesek,...

Lehetne pár kérdésem? Füvesek, vagy olyan emberek válaszát várom akik régen füveztek.

Figyelt kérdés

Igazából nincs konkrét kérdésem,csupán kiváncsi vagyok egy-két dologra.Azt mondják a fű nem tesz jót a memóriának,depressziós lehetsz tőle meg motiválatlan.Engem olyan emberek válasza érdekelne akik füveznek(régóta) vagy füveztek hosszabb ideig.A tanulás nektek ugyanúgy ment? Ugyanúgy motivált voltál?Milyen hatással van/volt az életedre?Mi jót látsz és mi rosszat benne?

Én lassan 2 éve úgymond rendszeresen csinálom,egy ideig csak heti alkalommal mostmár úgy heti 4x de napközbe nem szoktam,inkább csak este,rettentően rossz alvó vagyok és engem teljesen kikapcsol.Nem tudom ez mennyire 'káros' gimnazista korban és épp ezért szeretném csak olyan emberek válaszát akik tényleg élnek/éltek vele.

2015. ápr. 22. 01:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Fiatal korban egyértelműen káros.

A fűvet nem arra kéne használni, hogy egy problémát kezeljen, hanem, hogy elgondolkoz rajta.

Én csak alkalmankét szívok.

2015. ápr. 22. 09:38
 2/2 anonim válasza:

Olyan fél-egy évet az életemből töltöttem ezzel.

Nem sok, de örülök, hogy ennél nem volt több. Én szomorúság ellen használtam, kifejezetten az érzésért. Hetente-kéthetente. Depressziós voltam és segített. Amint rossz kedvem lett, betéptem. És elmúlt.

Viszont volt két alkalom, amikor túl sokat szívtam. Soha senkinek nem kívánom azt az élményt. Azt hittem felrobbanok, szétszakadok, elégek. Fájt minden pólusom. Lesápadtam és remegtem. Ez drog. Akárki akármit mondd.

Rombol. Rombolja az agyat. Mindegy milyen gyorsan, minél tovább csinálod, annál kevésbé leszel olyan, amilyen voltál.

Nem olyan, mint az alkohol. Az alkohol mindig ugyanolyan. Ugyanazt érzed. A fűnél behatárolhatatlan és nagyon vegyes. Van, hogy kifejezetten rosszul esik még a kevés adag is.

Ha tudsz enélkül élni, miért élnél ezzel? Én így hagytam abba. Gimis voltam én is.

Sok sikert

2015. ápr. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!