Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy aludjak?...

Mit csináljak hogy aludjak? Nem tudok aludni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudok aludni már napok óta, vagy ha alszom akkor is nagyon keveset pár órát :/ - van valami gyógyszer ami az ellen van hogy ha utazunk ne hánnyam el magam, de attól meg bealszok- kipróbálok azt...

Mit csináljak hogy tudjak aludni???

2010. ápr. 22. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
egy joint után jól tudsz majd aludni
2010. ápr. 22. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
talán azért nem tudsz aludni mert mikor lefekszel nem kapcsolod ki az agyad és nem lazulsz el.(esetleg sok kávét,koffeint iszol.?)
2010. ápr. 22. 19:04
 3/5 A kérdező kommentje:

mi az a amit az első válaszoló írt? bocs de nembírtam megjegyezni.

Nem nem iszom semmit,csak vízet...nem is eszem lefekvés előtt 1-2 órával de a múltkor hajnali 3kor ettem egy pirítóst.mert arra ébredtem hogy rohadt éhes vagyok -.- xD..

Köszönöm szépen a válaszokat!

2010. ápr. 22. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

bárcsak tudnék segíteni...de én sem alszom napok óta. egyébként sem vagyok egy jó alvó sajnos, de ez már insomnia..

esetleg vegyél be valami altatót. na nem mindig, de ha előfordul ilyen "napokig nemalvás" , ilyenkor érdemes.

vannak növényi alapú, recept nélkül kapható altatók is, mint pl a Sedacur. vagy igyál nyugtató/altató hatású teát.

2010. ápr. 23. 01:28
 5/5 anonim ***** válasza:
vegyel be altatot, vagy igyal mezes tejet..az is jo, bar az altato hatasosabb
2010. ápr. 23. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!