Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtol valami jo konyvet ami...

Tudtol valami jo konyvet ami angolul van egy 16 éves fiunak?

Figyelt kérdés
Angol tanár találta ki,hogy talaljunk valamit amit elolvasunk majd ,avval a kikotessel,hogy minimum 20 oldalas legyen.Olyat szeretnék ami nemtul hosszú,mert nincs sok szabadidőm.Neten nemtalalok semmi jot.

2016. szept. 8. 19:47
 1/6 anonim válasza:

Sir Arthur Conan Doyle: The Adventures of Sherlock Holmes.

Ezek novellák, kb fél óra alatt el lehet olvasni. Fogsz sok régies szóval is találkozni, ráadásul nagyon jók.

[link]

2016. szept. 9. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Angol tanár vagy angoltanár?

A minimum 20 oldalas könyv az nem valami igazi könyv lesz, hanem könnyített nyelvezettel íródott, rövidített változat. Milyen szinten kellene? Milyen szintű könyvből tanultok (elementary, pre-intermediate, stb.)?

2016. szept. 9. 21:08
 3/6 A kérdező kommentje:
gyengeb kozep szint nemtudom:D
2016. szept. 10. 08:16
 4/6 anonim ***** válasza:
2016. szept. 10. 08:45
 5/6 anonim válasza:

Ja, ha gyenge középszint, akkor sherlock kilőve. Akkor inkább valami olyasmit olvass, ami kb a 10-20 éves korosztálynak íródott, pl, harry potter, vagy a mostani népszerű young-adult regények...

Stephen King: Carrie is egész jó, és könnyebb is olvasni. Amikor én olvastam, nekem ment szótár nélkül és mindent értettem.

2016. szept. 10. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha minimum 20 oldal, akkor az a léc igen piszok alacsonyra lett meghúzva.

Mivel én szeretem az angol nyelvet, és nem szeretem a felületességet, hát erőt kell vennem magamon, hogy azt mondjam, ha küldesz egy email címet, átküldök egy Tom Sawyer-t pdf-ben, ami úgy 35 oldal, hogy az egy rendes könyben alighanem 20 lenne. :D

Vagy egy Robin Hood-ot, ami 46 oldal, az rendes könyvben kb 30 lenne.

2016. szept. 10. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!