OwnMcKendrynek lehet valami mentális betegsége?
Figyelt kérdés
Kicsit idegbetegnek tűnik nekem.2016. szept. 6. 11:57
1/7 anonim válasza:
Hát számomra is kicsit idegesítően viselkedik sokszor, vagy csak megjátsza, nem nagyon szeretem azokat a fajta youtubereket, akik így ordibálnak a videóban, mint valami idegbeteg.
2/7 BookKiller válasza:
Uram isten...hány videót csinált erről..? Elmondta bennük, hogy csak a videók és a nézői kedvéért csinálja ezt. Ezzel például nemtomhány ember rossz napjaiba vitt egy kis színt. De gondoljátok bármit, a KOKONOSHI seregre ez már immúnis.
3/7 anonim válasza:
Ha a nézőinek csinálja ezeket a videókat akkor az a nézőkről mond el valamit :D
4/7 anonim válasza:
banditos Pontosan.Mi kokonoshik ugyanolyan lököttek és idióták vagyunk, mint a Kokonoshi Bossunk.
5/7 anonim válasza:
Kokonoshi for a life!! Fácánook*-*
6/7 Rippiplayer válasza:
Én is szokat szoktam ordítozni, ha sokat játszok gépen.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi mentális baja. Meg akarja nevettetni a közönségét azért voselkedik így. Nem játsza megagát nem azt mondom,es amikor kiabál akkor is csak a nevetest akarja kicsalni az embereket. Ennyi. Szerintem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!