Volán buszon megbirságoltak. Nem tudok pár dolgot, elmagyaráznátok?
Figyelt kérdés
A papiron amit az ellenör adott, a "Dunasecurity" cégnév van. Illetve, a papiron az ügyfélszolgálat Budapesten a Rózsahegyen van. Ez a II. vagy a XVII. kerületbe van?2010. ápr. 21. 08:44
1/5 anonim válasza:
Budapesten Rózsadomb vagy, nem Rózsahegy, és a II. kerületben.
3/5 anonim válasza:
és mit kéne elmagyarázni, mit nem tudsz?
4/5 anonim válasza:
Rózsahegy utca van a II. kerületben.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem hívd fel a volán ügyfélszolgálatát, mert elég fura hogy valami dunasecurity büntet meg. Úgy értem a csekket amit a büntetés miatt be kell fizetned azt a volánnak kell befizetned, nem valami külső cégnek( ez egész biztos mert sajnos feledékeny diák vagyok ugyhogy én folyton rohangászok ilyenekért mikor otthon hagyom az igazolványom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!