Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kaptam egy peonzát és nem...

Kaptam egy peonzát és nem tudom eldobni úgy, hogy pörögjön! Hogy kell? Elmagyaráznátok? Vagy valami videót tudtok?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
micsodát?
2010. dec. 9. 20:45
 2/8 A kérdező kommentje:
google képkereső
2010. dec. 10. 14:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Segítsetek!
2010. dec. 10. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:

szóval elmondom én . fogd meg . rakd rá a kis kötelen lévő karikát a tetejére .a hegyétöl fogva tekerd a kötelet . a csillag a mutató és a középső ujjad között legyen . és fejjel lefelé tartsd utána . dobd el úgy hogy ne huzd szét az ujjad . mert akkor elrepül a paunza nem pörög . szóval ilyen kaszásan dobd el és amikor eldobtad huzd vissza és akkor pont ha jól esik le . akkor pörög . a többit nézd meg :D de ha kell vmi segitség akkor vegyél fel msn re :dom-ronaldo@hotmail.com

ajánlom hogy SuperCarod legyen vagy Diamondod vagy akármid csak ne Orion mert az szét törik a legjobb a cobra asszem mert az nehezen törik

2010. dec. 19. 18:41
 5/8 anonim ***** válasza:
és feszesen tekerd fel . hogy a kis karika a tetején ne essen le .
2010. dec. 19. 18:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Gyakorlom. Amúgy Diamondom van.
2010. dec. 20. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
a Diamond is jó az is erős nagyon :D
2010. dec. 20. 19:40
 8/8 anonim válasza:
Ugyanígy csinálok mindent,de a peonza nem engedi el a madzagját :-(((( A panther az egy sz*r
2016. máj. 5. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!