Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kezdő motornak milyen motort...

Kezdő motornak milyen motort vegyek?

Figyelt kérdés
Életem első motorját szeretném megvenni,és 100 ezer forint alatt. Nagyon sokáig egy Simson s51-en gondolkodtam,de kicsi,és sokan mondják,hogy folyton szerelni kell,és én szeretnék nagyobb utakat bejárni vele. Számomra így nem megbízható,ha otthagy 60-70 km-re ahol lakok. Lényeges lenne hogy váltós legyen,és 100k alatt. AM jogsim van,tudom,egy 50-es motor nem mehet többel mint 45,de szerintem egy motor sem áll meg 45-nél... Haverom kis robogója is megy 80-85-öt,úgy hogy boltból vették zsír új,benne van a fojtás és mentem vele 80-at. Nem száguldozni kell,és nem földútra. Egyszerűen ilyen 60 km-es túrákra szeretnék menni. Robogók kilőve,mert személyszerint undoritó. 65kg,173cm magas vagyok. 16 éves leszek jövő márciusában. Az A1 es jogsin is gondolkodtam,de drága és mire megcsinálom... Értelmes válaszokat várok,köszönöm!

2016. aug. 24. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ne vegyél mzt mert az egy fos főleg az ets 250

sd

df

v

v

cx

x

gbn

k,

n

d

x

y

x

fg

b

nh

ju

,.

mn

vc

s

c

v

h

,k

.l

.

2016. aug. 24. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

fd

df

d

v

gbb

hhn

hn

hn

hn

b

g

cd

x

x

x

xxd

a

asx

a

bg

b

bg

gb

gb

bg

g

4

4

45

67678

9

ö

öü

ü

7

5

f

f

f

fe

nj

j

k

k

ikj

fr

d

c

3

3

3

3

3

4

5

66

7

8

9

ö

üü

ö

8

7

65

f

c

g

uj

iu

u

tf

v

g

b

nth

nth

entne

2016. aug. 24. 09:12
 13/14 anonim válasza:

sdfsdf

s

df

sdf

sfű

sdf

sdf

sűf

sdfű

sdűf

sdűf

sdű

fas

űasdűas

f

df

dfgfdgűd

fgű

dfgfd

df

am mizu

2016. aug. 26. 22:09
 14/14 anonim válasza:

Hali. Én csak a Simsont mondanám, nekem is S51b m van, és igaz vannak vele gondok, de ha rendbe kapod az meghálálja azt. Nem kell csutkára húzni neki, kényelmes 45-50 es tempóra beállsz és az kivisz téged a világból. Haverokkal terveztük h lemegyünk a Balcsira Simsonnal. 100k alatt biztos h találsz olyat ami motorikusan egész jó állapotban van, a külsején meg ha kell, lehet csinosítani. És ha felújítod meg vigyázol rá, nem kell sokat rá áldozni, simán megvan 100k ból. Nézd meg ezt a linket; [link]

Én azért csak a Simsont mondanám. Írtad h váltós kellene, ez pedig az. Vagy van még mondjuk a Honda NSR 50 csak azok meg eléggé drágák, 150k használtanés azok is azért eladóak mert valami bajuk van... remélem tudtam segítnei

2016. aug. 26. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!