Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan küzdhetném le gálásaimat?

Hogyan küzdhetném le gálásaimat?

Figyelt kérdés
22 éves srác vagyok, mindig is különc voltam kicsit, eléggé kommunikatív is voltam mindig, de valamiért, ha olyasmi szituációk kerülnek elő, ahol az igazi "lelkemet" meg kell mutatni, ott mindig gátlásos vagyok, zárt, szégyen érzetet érzek, és kínosan szorongok. Pl legjobb példa erre az éneklés, rappelés, vagy ha a szomszéd marikanéni kikéri a véleményét valamiről, amiről tudom neki mi a éleménye. Régen ha jó csajok jöttek velem szemben akkor is gátlásos voltam. Szex terén pont abszolult nem vagyok az. A kérdésem az lenne, hogy hogyan merjek például énekelni? Az a probléma, hogy eléggé tehetséges vagyok, és így még rosszabbul érzem magam, hogy úgy érzem elszalasztom a lehetőségeimet.

2016. aug. 21. 02:08
 1/2 anonim ***** válasza:
csavarj be 1-2 felest szilvából, ne félj nem fog szorongani nekem is ugyan ez volt mikor csajokkal találkoztam elsőnek, az ital segített:D
2016. aug. 21. 12:39
 2/2 A kérdező kommentje:
De csajok érdekelnek ilyen téren a legkevésbé, csajozás terén pont nem vagyok az! :D
2016. aug. 22. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!