Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan küzdhetném le a sötétbe...

Hogyan küzdhetném le a sötétben való félelmemet?

Figyelt kérdés

Nagyon félel a sötétben. Tudom, hogy nem léteznek szellemek, meg semmi ilyesmik, de mégis bebeszélem magamnak, hogy valaki bámul a sötétben meg meg fog támadni, szóval ilyen rémeseteket. Pisilni se merek kimenni. Ha a család többi tagja fent van, akkor nem félek annyira, de ha már mindenki alszik, akkor nem merek kimenni.

Nem szoktam horrort nézni, életemben összesen két horrort láttam, tehát nem hinném, hogy ettől.

Valakinek van valami tanácsa, hogy "hogyan ne féljek a sötétben"? Előre is köszönöm. 13/L

2015. szept. 27. 01:11
 1/1 Goodgirl12 válasza:
Szia! Nagyon ismerős a probléma, mert én is ugyanettől félek. Volt egy időszakom mikor beképzeltem, hogy valaki figyel. Úgy küzdöttem le, hogy lehet hülyeség de mindig magamnál hordtam egy kis elemlámpát és azzal világítottam, persze mindig futva tettem meg azt a távot míg kiértem a mosdóba xd nekem bevált ma már nem félek a sötétben, holott sok horrort nézek :D
2015. szept. 27. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!