Hazugok apának, hogy mondjam el neki az igazságot? Elmondjam egyáltalán?
Rettenetes bűntudatom van! Az unokatestvérem megbízott bennem, de én csúnyán hátbaszúrtam. De rögtön ezután el is mondtam neki. Nem haragszik. Ami bánt, hogy apának nem merem elmondani, hogy én voltam.
Az unokatestvéremet az interneten szédíti valami férfi. Senkinek nem mondott erről semmit, csak nekem és az apukámnak. Megígértem, hogy senkinek nem mondok semmit. De aztán történt valami, ami miatt úgy éreztem el kell mondanom a lány testvérének. El is mondtam. Viszont nem akartam hazudni a lánynak, így ezután el is mondtam neki, hogy megtettem. Nem haragszik, de nem bízik a testvérében. Az az igazság, hogy én apának nem merem elmondani, hogy én voltam az, aki elmondta. Nyilván azt kérdeznétek, hogy neki mi köze ehhez, de sajnos van. És én meg rettenetes bűntudatot érzek emiatt. Elmondjam neki? A lánynak ezzel csak segíteni akartam, mert elfajultak a dolgok. Ha valaki szeretné, üzenetben részletesen elmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!