Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legnagyobb...

Mi volt az eddigi legnagyobb hülyeség amit álmodtál?

Figyelt kérdés
:)
2010. ápr. 18. 18:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nekem 3 is van :D

1. Macskák voltak a falamon, de nem csináltak semmit csak lógtak meg pislogtak rám

2. Egy japán énekesnő koncertjén voltam és aláírást akartam kérni tőle, erre ő lehúzta az egyik cipőjét és ideadta.

3. Menni akartunk vhová a haverommal de elkéstünk és helyette bementünk a Keletibe és elkezdtünk palacsintát sütni

2010. ápr. 20. 21:31
 22/26 anonim válasza:
Mikor a hegyünkön kitört egy vulkán, és jött Kevin Sorbo -mint Herkules- egy oldalkocsis motorral, h majd ő megment. És megmentett XD
2010. ápr. 20. 21:35
 23/26 anonim ***** válasza:

Egyszer azt álmodtam, hogy vezetek, és kb. félúton rájöttem, hogy én nem is tudok vezetni. Belerohantam a művházba...

De láttam már apukámat Einsteinnel beszélgetni, bicikliztem görkorcsolyában(és találkoztam az osztályfőnökömmel, aki Billie Jean-t énekelt...), és néztem már a barátnőimmel melltartóban és bugyiban Rabszolgasorsot...

Meg egyszer valami komolyzenei koncerten voltam egy sikátorban, és elkezdtem mondani, hogy milyen jó volt az Éjkirálynő áriája... Pedig ébren nem is tudtam hogy van olyan, vagy mi az...

2010. ápr. 20. 21:39
 24/26 anonim ***** válasza:

hát énis egypárszor megálmodtam már a jövőt. de csak ilyen jelentéktelen kis eseményeket. dejavu. meg -

volt olyan is, hogy a volt tanárom aszottb@szott ocsmány, hirtelen átváltozik fullos csajjá, és elkezd lecidázni.

és nemélveztem. megfogtam a fejét, és a száját is éz elkezdtem húzni. nyúlott :D és ott elkezdtem magam önkielégíteni a szájával. már majdnem elmentemvolna, de felébredtem. sajna:'(

meg volt olyan is, hogy nyomorékvagyok egy tolókocsiban, a semmi közepén, egyedűl. de az a legdurvább h-

haverokkal külyéskedünk. és egyszer csak elkezdek csapdosni a kezemmel, és repülök. ghecc. durva. kb 40-szer visszaálmodtam:S

de a jó csajosz-b@szo's álmoknál, mindig felkelek a legjobb résznél, és csak azért is vissza fexek, hogy majd befogom fejeznííí:D:D de sose ugy van. mindíg újat kezdek, és az nem olyanjó mint az előző...:(

2010. ápr. 20. 22:59
 25/26 anonim ***** válasza:

Össze házasodtam a nagymamámmal.

A legszörnyűbb, hogy nő vagyok :S

2010. ápr. 20. 23:22
 26/26 anonim ***** válasza:

besírok párnál a röhögéstől:''D

nekem volt, hogy pasivá változtam, és nem tudtam, hogy kell állva pisilniXD

egyszer meg vmi olyasmi volt, hogy szintén pasivá váltam, és voltunk pár haverommal, meg egy modellcsajjal valami lakásban, és elmentem a nappaliba hosszú dologra, és azon paráztam, h ne vegye észre a modell csaj, mertha észreveszi nem engedi h meghúzzam....

és még sorolhatnám...:)

2010. aug. 20. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!