Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legnagyobb...

Mi volt az eddigi legnagyobb hülyeség amit álmodtál?

Figyelt kérdés
:)
2010. ápr. 18. 18:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

az egyik az volt, h egy néger pasassal b@szunk egy szobabiciklin, ami a nyitott oldalú garázsunkban van, és bejön apám.

még 1 [hosszú lesz]

volt egy sulitársunk és mi utáltuk egymást, de mindenki azt hitte, hogy járunk. aztán egyszer a fél suli összegyűlt a házunk előtt, és ez a sulitárs[nevezzük Gerinek(nem tudom miért, ez jutott eszembe.xD neve nem volt)] felmászott a házunk oldalán ilyen kis rózsaszín szőrpamacsokon, és mi kiálltunk az ablakomba, és elkezdtük ölelgetni, meg csókolgatni egymást, hogy bebizonyítsuk, nem járunk. utána járni kezdtünk.

másnap anyum bent volt a szobámban, Geri megjött, és elkezdett üvöltözni hogy Júlia! Júlia! [am nem Júlia a nevem]. mivel nem akartam, hogy anyum megtudja, hogy a pasim. amikor anyum kiment a szobámból, kihajoltam az ablakon, kidobtam egy undorító kék, csillogó táskát, és azt mondtam, hogy "hozz ebbe vizet az Aranypatakból!" holott tudtam, hogy oda-vissza 2 óra az út.

aztán anyum le akart menni oda, ahol ő volt, mire én leszaladtam, megfogtam a papucsom, és azzal(papuccsal) elkezdtem Gerinek mutogatni, hogy merre menjen.

aztán eldöntöttem, hogy bemutatom a szüleimnek. kezet fogott apámmal, kimondta a nevét[amire nem emlékszem], és a neve olyan vicces volt, hogy hangosan elkezdtem röhögni.

ennyi. eléggé beteg álmaim vannak.:D

2010. ápr. 18. 19:00
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

az előző válaszadó vagyok.

kihagytam egy fél mondatot:

mivel nem akartam, hogy anyum megtudja, hogy a pasim, lepisszegtem.

2010. ápr. 18. 19:03
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt hogy férfi lettem, és kergetek a nők, néhányat meg is raktam. Na és ezt 8 évesen álmodtam :D

Meg hogy felkeltem, kimentem inni, és a semmiből élőbúkant egy faszi, és elkezdet ölelgetni. Utána meg húzót maga után a szüleim szobájába, ahol a szemem láttára megdugta anyámat(apám közbe sehol, anyám meg még élvezte is). :S *Képváltás* Alszok a szobámban, arra ébredek hogy vmi neki csapódik az ablaknak, kinézek, erre ugyan az az alak ping-pong ütővel a kezében, vigyorog vissza rám. (erre ébredtem fel) Krvára ijesztőnek hatott a ping-pongos rész :/ A többi még annyira nem is volt durva. :D Ezt meg kb. 10 évesen álmodtam.

19/L

2010. ápr. 18. 19:06
 14/26 anonim ***** válasza:
Én a nyugatiból mentem vonattal Hawaiira .Ezzel a 40 éves régi magyar termes kocsikkal.ÉS mikor oda értünk jött egy mini cunami hawaiion ,de sikerült előle felmászni egy pálmafára,de felesleges volt mert pár centi magas volt csak a hullám :D
2010. ápr. 18. 19:56
 15/26 anonim ***** válasza:
xD hát volt 1 olyan is hogy Sthol Andrást jött velem szembe és egy babakocsiban tolt valami pincsikutyát...xD
2010. ápr. 18. 21:57
 16/26 anonim ***** válasza:
A fiuval álmondtam aki tetszik nekem hogy együtt voltunk lent elkezdták őt üldözni elkedzett futni és leöltözött.Olyn volt a micsodája mint egy giliszta és ez halálkomoly..:D:DxDDDDDDDDD
2010. ápr. 19. 16:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Most csak 1 jut eszembe de van több is

Azt álmodtam, hogy az akkori ofőmet meghívtuk hogy ebédeljen velünk, ő meg eljött és, végig 1 szót sem szólt.

2010. ápr. 20. 19:47
 18/26 anonim ***** válasza:

A segbegk.rós gyilkos.Aki előbb segberakta az embereket és utána megölte őket.Nagyon idióta álom volt=)

Másik álmomban meg Rob Schneider könyörgött nekem,hogy fogadjam vissza.Többször is álmodtam vele,de az a poén,hogy a faszi egyáltalán nem jön be.

2010. ápr. 20. 19:52
 19/26 anonim ***** válasza:
Egyszer azt álmodtam hogy a saját nyulaim rendőrruhába bújtak és begyömöszöltek a ketrecükbe... Máskor meg megtámadott a plüssmacim és nagy véres fogai voltak meg minden ijesztő..huh az extrém volt
2010. ápr. 20. 20:34
 20/26 anonim ***** válasza:
azt álmodtam hogy kenyér voltam és csak ugy voltam egy asztalon :D
2010. ápr. 20. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!