Mi volt a legnagyobb hülyeség amit megtettél?
Fogadásból vagy akárhogy :D
olyat ami vicces volt
Fogadás...
Melltartóban & franciabugyiban kellett suliban lennem.
Első órát tartó tanár pasi volt, ő lazán kezelte a dolgot, de szólt, hogy inkább menjek haza, nehogy diri meglásson :DD
Rávettem egy kedves lányt arra h igyunk pár kört, Ő ellene volt mert mi van ha össze okádja magát mondtam nem fogod higyj nekem.
Szegény berúgott eléggé és rám volt utalva, én élveztem a helyzetet 16éves létemre elmondhattam h 19éves csajt viszek haza :D Nem is akármilyet :)
Azóta jó barátok lettünk és máig nevetve gondolunk vissza arra h mire vettem rá :D
Élőben kegyetlenül elfenekel ha felhozom a témát
Azóta én 18 lettem Ő pedig 21
Vasútállomáson vártuk a vonatot a barátnőimmel, de a havazás miatt tök sokat késett, majd egy órát vártunk rá. És közbe,hogy ne unatkozzunk, kitaláltuk,hogy találomra megszólítjuk a járókelőket,és feltesszük nekik az egymásnak kitalált kérdéseket. Jött egy öltönyös férfi, az a tipikus komoly üzletember. A barátnőm rámutatott, hogy menjek oda, és kérdezzem meg tőle, hogy a hetero- vagy homoszexuális az úr. Én pedig odamentem hozzá, és megkérdeztem. Olyan diplomatikusan küldött el a picsäba, hogy alig vártam, hogy mehessek! A csajok persze szarrá röhögték magukat...
22/N
Még nyáron történt. Elmentem a kedvenc együttesem koncertjére és életemben először berúgtam, de nagyon...:)
ennek az lett a vége, hogy a színpadon kötöttem ki XDXD az énekes odatartotta nekem a mikrofont én meg teljes hangerőn énekeltem, aztán a bátorságomat fitogtatva leugrottam a színpadról...így utólag hullaciki, de szerencsére nem volt semmi ismerős még a közelben sem...:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!