Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt a legnagyobb hülyeség...

Mi volt a legnagyobb hülyeség amit megtettél?

Figyelt kérdés

Fogadásból vagy akárhogy :D

olyat ami vicces volt

2011. febr. 27. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Fogadás...

Melltartóban & franciabugyiban kellett suliban lennem.

Első órát tartó tanár pasi volt, ő lazán kezelte a dolgot, de szólt, hogy inkább menjek haza, nehogy diri meglásson :DD

2011. febr. 27. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Rávettem egy kedves lányt arra h igyunk pár kört, Ő ellene volt mert mi van ha össze okádja magát mondtam nem fogod higyj nekem.

Szegény berúgott eléggé és rám volt utalva, én élveztem a helyzetet 16éves létemre elmondhattam h 19éves csajt viszek haza :D Nem is akármilyet :)

Azóta jó barátok lettünk és máig nevetve gondolunk vissza arra h mire vettem rá :D

Élőben kegyetlenül elfenekel ha felhozom a témát

Azóta én 18 lettem Ő pedig 21

2011. febr. 27. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Megfogantam.
2011. febr. 27. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
A pasim nem jött a diszkóba,én meg a barátaival kocsival elmentem az ö falujába hajnalba,és az egyik haver segítségével,létrával,bemásztam az ablakán!Csorikám majdnem infartust kapott mikor meglátott az ágya szélén ülni!!!Jó volt! Mókás rá emlékezni.:-)))
2011. febr. 27. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
22.12 mekkora agyalágyult!!!!!
2011. febr. 27. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Vasútállomáson vártuk a vonatot a barátnőimmel, de a havazás miatt tök sokat késett, majd egy órát vártunk rá. És közbe,hogy ne unatkozzunk, kitaláltuk,hogy találomra megszólítjuk a járókelőket,és feltesszük nekik az egymásnak kitalált kérdéseket. Jött egy öltönyös férfi, az a tipikus komoly üzletember. A barátnőm rámutatott, hogy menjek oda, és kérdezzem meg tőle, hogy a hetero- vagy homoszexuális az úr. Én pedig odamentem hozzá, és megkérdeztem. Olyan diplomatikusan küldött el a picsäba, hogy alig vártam, hogy mehessek! A csajok persze szarrá röhögték magukat...

22/N

2011. febr. 27. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
22:21 te egy igazán belevaló lány lehetsz! Elismerésem! :)
2011. febr. 27. 23:35
 8/9 anonim válasza:
Többször is telenyomtam mustárral egy srác cipőjét akire nagyon berágtam. Nem vagyok gyenge legény, de a másik jó húsz kilóval súlyosabb mint én. Szerencsére sosem jött rá, hogy én voltam :D
2011. febr. 27. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Még nyáron történt. Elmentem a kedvenc együttesem koncertjére és életemben először berúgtam, de nagyon...:)

ennek az lett a vége, hogy a színpadon kötöttem ki XDXD az énekes odatartotta nekem a mikrofont én meg teljes hangerőn énekeltem, aztán a bátorságomat fitogtatva leugrottam a színpadról...így utólag hullaciki, de szerencsére nem volt semmi ismerős még a közelben sem...:D

16/L

2011. febr. 28. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!