Szédültök a fűtől? Mert nálam csak enyi
Figyelt kérdés
2szer szívtam egyszer csak szédültem másodszor meg ki is száradt a szám nektek is csak ennyi???2010. ápr. 17. 14:24
1/6 anonim válasza:
Nekem még ennyi sem volt a hatása. Én is kétszer próbáltam, de míg a többiek összevissza röhögtek tőle, és irtó jól érezték magukat, én ugyanúgy éreztem magam, mint előtte. Pedig ugyanazt az anyagot szívtuk... Szerintem nem nagy szám a fű.
2/6 anonim válasza:
Azért volt, mert az nem fű volt,amit szívtatok, hanem ki tudja mi:D lehet rendes fű:D
A haverjaid meg ha adtál volna nekik pálinka ízű vizet, attól is berúgtak volna,gondolom színészkedtek.
3/6 anonim válasza:
Nem szédülök, mert annál több eszem van, minthogy szívjam! Anélkül is lehet valaki jókedvű!!!
4/6 anonim válasza:
nem, lehetett tényleg fű, csak vannak bizonyos emberek akikre először nem hat. tehát nem éreznek tőle semmit.
5/6 anonim válasza:
igen, előfordul hogy valaki az első alkalommal nem érez semmi különöset.
ha többször fordult elő, akkor az van, hogy keveset szívtál. velem is előfordult régen, és akkor csak szédelegtem, de ha sikerül jó minőségűt szerezni, és eleget szívsz, akkor tuti beflashelsz
6/6 anonim válasza:
Én egyszer elszédültem a fűtől.Amikor nyírás közben túl hirtelen fordultam meg a fűnyíróval és egy kicsit elvesztettem az egyensúlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!