[KÉRDÉS] Nagyon durva flessek a fűtől de miért?
Szia!
Nem is húzom tovább a drága időd, köszi hogy elolvasod.
Tehát rólam rövid annyit kell tudni hogy lassan 17 leszel és már több mint fél éve füvezek. Nem nagyban... csak mértékkel fél gram körül minden alkalommal ezt hetente minimum 2x. A családi állapotom nem a legfényesebb. A nagyszüleim nagyon betegek az édesanyám rákos volt 4 éve most februárban operálják és ettől mindig hangulatváltozásom van. A magánéletem... hát nem vagyok egy elveszett gyerek ha kell feltalálom magam van. A barátnőm messze lakik közel 3 hónapja járok vele de ritkán találkozunk. Ezt azér mesélem el neked, hátha ezek a dolgok hátterében történhetett az a bizonyos eset. Eddig csak pozitív élményem voltak a füvezéssel kapcsolatban de nemrég a koleszban felszívtunk 2 nagy slukkot bongóból. Az első olyan volt mint a többi. Mosolyogtam jól éreztem magam. De a második után kegyetlen flessek kerülgettek... muszály volt lefeküdnöm és a lefekvés után úgy éreztem magam mintha zuhannék a semmibe... a pulzusom az égbe emelkedett és elkezdtem valamitől nagyon félni. Ilyen belső hullámzás kapott el amit úgy képzelj el hogy a semmiben mintha szétszórnának töbszáz üveggolyót és az szétrobbanna mint egy atombomba. Ezek kb másodpercenként de nem kellemes inkább fájdalmas volt mintha minden rosz ami vele történt az életben a felszinre került volna :S
Nem tudom miért lehetett ha nincs ott a szobatársam aki lenyugtat nem tudom mit kezdek magammal...
olyan emberek tanácsát várom akik megtudnák nekem magyarázni milyen dolgok álhattak ennek a hátterében.
Tudom hogy ez drog stb stb stb... de ez nem lehetett véletlen :S
ha bármi hozzáfűzni valód van kérlek írd le.
Köszi szépen.
16/F
Szioo,
Velem sokszor előfordult, ha téptem, és pl jó kedvem volt azt fokozta, ha rossz akkor meg lerántott, de ilyen szinten még sosem rosszultam be.. :/
Szerintem valahogyan a felszínre hozta a magánéleti problémáidat, és így jött ki rajtad..Az nagyon jó, volt volt veled valaki!
Most egy darabig szerintem szünetelj a tépéssel, vagy legalábbis nagyon gyenge cigit csináljatok.... :)
Többet így sajnos nemtudok segíteni. :/
18/L
a fű emeli a pulzusszámot, éskezdetben enyhe hányingert okozhat (tuuudom később csillapítja, de leszaarom). gondolom az történhetett hogy hirtelen ütött, esetleg más fajta volt mint az eddigiek, és a heves szívdobogásra esetleg ráparázhattál, enyhe pánikrohammal reagálhattál.
vagy csak simán más volt a hatása, mélyebb. Kicsit pihentesd szerintem. egyébként ha rám halgatsz heti min. két alkalommal fél g az sok. felőlem drogozz, nem vagyok drogellenes meg amúgyis leszaarom, de az sok és kárát fogod látni. sajnos láttam embert beketyozni. vegyél vissza, ne válljon természetessé a füvezés. legyen az az ünnepi szórakozás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!