Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a fűtől beparázok akkor a...

Ha a fűtől beparázok akkor a szintetikustól is rosszul lennék?

Figyelt kérdés
Egyszer szívtam füves cigit és rám jött a pánik, viszont extől vagy speedtől is hasonló bajom lenne?Vagy különböznek?
2010. dec. 18. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Fűtől se parázol be csak, ha be vagy tőle sz*rva. Mikor barátnőm kipróbálta először ő is be volt parázva utána, most már normálisan viselkedik, mármint röhög, meg lazul. Persze az se mindegy, hogy milyen körülmények között szívod először. Ha valami szar eldugott helyen és parázol, hogy jajj minnyá jön valaki, azt hívják drogozásnak, az szar. De ha otthon nyugodt körülmények között raggaet hallgatva, jó lesz a hatása. A szintetikust én még nem próbáltam, nem is akarom, de ha jól tom az hangulatfüggő. Ha szar kedved van lehúz, ha jó meg túlpörget. Én maradok a bio cuccnál. XD
2010. dec. 18. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!