Esztih14 kérdése:
Bevertrm a kislábujjam be van dagadva. Elmenjek vele orvoshoz? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Siettem futottam és nekimentem a kislábujjammal a fa ajtókeretnek.Ugy hallottam hogy reccsent valami.Nem lila vagy más színű a kis lábujjam de bedagadt nagyon és fáj . Kicsit tudom mozgatni de az nagyon fáj ha ráállok az is fáj szóval nem járok nem állok rá. Bármihez hozzá ér fáj. Magában is fáj. Ha hozzáérek még jobban fáj. Mondjuk már annyira nem fáj kb egy órája történt.#törés #Lábujj húzodás
2016. júl. 24. 16:18
1/4 anonim válasza:
"
A II-V. lábujjakat érintő törések esetén nem szoktunk gipszelni. Általában leocoplasttal rögzítjük a törött lábujjat a mellette lévőhöz, ez sinezi! Illetve keménytalpú cípő viselését javasoljuk. Ezt 4 hétig tartatjuk fenn, majd fokozatos terhelést javaslunk. A fájdalom az relatív. Általában 4-5 hét után már nem szokott panaszt okozni. "
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Már jobban van nincs feldagadva csak egy kicsit de nagxon fáj és lehetetlen rálépni annyira fáj . Nem mentem orvoshoz csak ültem és pihentettem és hideg vízzel borogattam . Fájt de kiprobáltam hátha jobb lesz . Rosszat tettem ezzel ? Hogy tudom a fájdalmat csillapítani hogy ráálhassak ? Most annyira fáj ha ráállok hogy nem tudok járni . Egy lábon ugráltam de az is nagyon fájt mivel ha mozog a lábujjam az is nagyon fáj. A lábujjam alatt zöld folt van és érzékeny nagyon . Mitől lehet?
2016. júl. 24. 18:48
4/4 anonim válasza:
Szia, velem most ez történt. Végül neked hogy jött rendbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!