Mit csinálsz ma este?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 21:51
2/12 anonim válasza:
popkornt zabálok, miami inket nézek és gyakorizok... Párom külföldön van, így semmihez sincs kedvem, szal ez a nagy program péntek estére.
20/L
3/12 anonim válasza:
Unatkozok én is. Aztán majd nemsokára ballagok aludni. :)
5/12 anonim válasza:
Tevezek, van elottem egy pohar bor, szivesen elmennek vhova de a semmi kozepen lakom, es nincs kivel... maganyos vagyok, nem tdk semmit csinalni. Miert kerdezo, Te mit csinalsz?
6/12 A kérdező kommentje:
hát gyakozok, közbe msnezek a barátaimmal és azt hallgatom ahogy öcsém PS3-azik rohadt hangosan:S
de mindjárt rászólok...
2010. ápr. 16. 22:05
7/12 anonim válasza:
Megnézem a Clash of the Titans című filmet, azt utána ledöntöm az asszonyt 1 menetre. Ennyi sem extra :)
8/12 anonim válasza:
Szomorkodok azon,hogy a rágóval sikerült megint tönkretennem egy fogamat:@
9/12 anonim válasza:
Én el megyek fürödni aztán sexelünk a párommal egy jót és utána alvás ennyi........L/25
10/12 anonim válasza:
mingy bekapcsolom a private spicet aztán rejszolok egyet, fürdés és alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!