Mit csinálsz, ha nem akar elaludni este a babád?
Minden a megszokott rendszerben történt, de kb. 1,5-val később aludt csak el, mint ahogy szokott. Már fürdés előtt is álmos volt, de sehogy sem aludt el utána. Evett, ivott, játszott, már csukódott többször a szeme, de nem aludt el. Jópárszor rázendített, letettem, felvettem, az ágyában símogattam.
Miért lehetett? Legközelebb mit csinálhatnék még, hogy elaludjon? 8 hós és kézben altatom még, hát most éreztem is, a hátam a karom fájt a végére.
Nálunk is voltak ilyen esték, volt hogy 1,5 órán át ringattuk felváltva apával!
Egy éves koráig ringatva altattuk, majd egyik napról a másikra leszokott róla magától, kényelmetlen lett neki, 11 kilóját ne
igazán bírtam, lába már lógott az oldalamon :) magam mellé fektettem simogattam majd bealudt, azóta így alszik el!
jézusom minek járnak ide ilyenek mint az első "válaszoló"
valószínű h kicsit tulpörgött a baba, nálunk is előfordul néha:)
igazából ennél többet szerintem nem tehetsz,végül szépen elaludt látod.
szeretgesd,simogasd, ha nagyon sir vedd fel s kicsit bujjatok össze, a fiam van h ilyenkor alszik el a mellkasomon amikor kiveszem kicsit szeretgetni.
de olyan is volt h egy korty vizecske hiányzott neki és utánna elaludt. ehyszer volt h a karjaimban is ugy sirt,letettem és rögtön megnyugodott,tehát akkor az kellett neki h végre vizszintesneb legyen és pihenjen...nincs bevált recept,bizz az ösztöneidben h mire lenne épp szüksége:)
Túl szép lenne, ha így elaludna, ahogy írod. Önmagából kikelve tud üvölteni, hogy alig vesz levegőt. Inkább felveszem, mert úgy megint nem tud elaludni. Nem érdekli a dúdolás olyankor, se hall, se lát.
Nem szokott gond lenni, csak tegnap volt valami, remélem ma este már rendben lesz. Gyorsan elalszik, 5-10 perc és már alszik is, annyit kibírok, majd magától is igényelni fogja, hogy ne altatgassam.
Akkor majd 15 kilósan hagyom üvölteni, de most még 8 kiló sincs és nincs szívem hagyni sírni, főleg ha már hulla álmos. Ma 2 perc volt és már aludt is egy szó nélkül.
Szerintem tegnap azért sem aludt, amit az egyik válaszoló írt, még nézelődött volna a lakásban, aztán átesett a holtponton, túlpörgött. Tegnap nagyon kíváncsiskodó volt, mindent meg kellett érintenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!