Nagyon gyerekes vagyok? Ezzel esetleg fogyni is lehet? (többi lent)
Noss napi szinten járok ki a játszótérre hintázni,viszem magammal a fülhallgatóm és közbe zenét hallgatok.
Másfél vagy 1 órát is képes vagyok megállás nélkül hintázni? 15 éves vagyok :D kicsit furán néznek rám az emberek mikor egyedül hintázgatok. Esetleg ennek van fogyasztó hatása:DDD Csak normális válaszokat 😬😬😬 köszönöm
Mintha én írtam volna ki a kérdést! :D Dettó, 15 éves vagyok és nagyon szeretek hintázni, naponta-kétnaponta szoktam. Mondjuk én fogyni nem szeretnék, inkább azon gondolkoztam, a tartásom vajon jobb lesz tőle?
És előző válaszolóknak: bár nem ismerem a kérdezőt, egyáltalán nem biztos, hogy elfoglalja a kicsik elől a hintát, nálunk pl. a nap 80%-ában üres az egész játszótér. Na meg ha látja, hogy egy picur jön és a hinta felé néz vágyakozással teli szemmel, biztosan átadja neki a helyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!