A lányok szemébe nagyon csúnya vagyok, és nem tudom hogy lehetnék helyes. Mit tegyek?
Sok lány mindig csúfol hogy "hogy nézel ki?" Meg ilyenek és, nagyon rosszul esik.
Hogy lehetnék helyes?
Szerintem is legyél magabiztosabb legalább kinézetre.Én pl magabiztosnak mutatom magam,nagyon nem vagyok pedig az.Szerintem szard le a véleményüket,kétlem hogy azért szólnának meg mert csúnya vagy,inkább csak piszkálni akarnak,lehet tetszel nekik :D
Szerintem fölösleges más miatt megváltozni,légy önmagad ^^
lassan kiértek ebből a "csúfolós" korból - már ki kellett volna. És aki benne maradt ebben az infantilis szemléletben - azokkal nem kell foglalkozni. Több mint 7 milliárd ember él a földön, több mint 3 milliárd nő - bátran kihagyhatóak a hülyék.
Ápolt, rendezett külsőd legyen és meg fogod találni a hozzád való társaságot, és a lányt, akinek pont a magas homlokod tetszik.
svéd gyerekvers:
Siv Widerberg
SZERELEM
Sten-Malténak nagy, vörös és elálló
füle van.
Nekem tetszik
a nagy vörös és elálló
fül.
Köszönöm a válaszokat! :D
És meg próbálok egy lányhoz közeledni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!