Hogyan kezdejek hozzá a fogalmazáshoz?
Figyelt kérdés
Szóval fogalmazást kéne írnom a Jókai Mór: Szegény gazdagok című regényből Hátszegi Báróról. Fogalamam sincs mit írjak..:S Segítene valaki egy kicsi ihletet adni?Lécci segítsetek. Előre is köszi.:)2010. ápr. 14. 15:54
1/6 anonim válasza:
Mondjuk az elején leírhatnád hogy a mai időkben nagyon sok szegény ember van. Nagyon sokan lenézik a szegényeket. Erről irhatol mondjuk a bekezdésben és utána rávezethetnéd a műre. Remélem segítettem. Én nagyon utálom a fogalmazásokat. Most az érettségi előtt már 2 hónapja minden szerdára fogalmazást kell írni és már nagyon unom. DE már nem sok van az érettségiig.:)
2/6 anonim válasza:
Én először is Hátszegi Báró házának gázvezetékeit tervezném át, írnék róla egy költségvetést, megbolondítanám az egészet egy energiatakarékos szellőzőberendezés tervvel ráadásnak pedig kivitelezési javaslatokat adnék, majd mindezt egybeönteném egy bolondos fogalmazás keretében. Tegyük hozzá, hogy én gépészmérnök vagyok.
3/6 anonim válasza:
el kellett volna olvasni ahelyett,hogy a barátnőiddel moziztál és vásároltál volna a plázában.
Tessék,ez volt a 'Segíccség'
4/6 A kérdező kommentje:
16:16 : Nagyon köszi.:)) Énis utálom a fogalmazásokat.. Pedig nem sokat szoktunk szoktunk írni.. Mondjuk nekem a címekkel van gondom.-.-
16:35 : Neked is köszí.xD
21:54 : Aj haggyál már az ilyen hülyeségeiddel. Honnan tudod h a barátnőimmel voltam moziba meg vásárolgatni?! 1.nemszeretek moziba járni és ha elis megyek fél évbe max 2x.;)
2.úgyse érsz el semmit vele ha itt pampogsz nekem.-.- És nem azt kértem hogy írja le nekem valaki hogy miről szól a könyv hanem hogy hogy kezdjek hozzá.-.- De mindegy. Leszarlak te köcsög.;)
2010. ápr. 15. 13:46
5/6 anonim válasza:
és még be is szól :DD beszarok...nézzél már magadra...
6/6 A kérdező kommentje:
Jólvan leszarlak.;)
2010. ápr. 15. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!