Miért jobb falun élni mint városban? érveket kéne felsorakoztatni egy fogalmazáshoz. Sajnos én városi vagyok és még sose jártam faluba.
Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 17:38
1/4 Morozov válasza:
Nem hallod annyira a szomszédokat és nem érzed ha a szomszéd dohányzik az erkélyen,van saját udvarod,jobb a levegő.
2/4 haggyámán válasza:
Csendesebb, nyugodtabb, nem akarnak minden második utcasarkon kirabolni/megerőszakolni/elütni.
3/4 anonim válasza:
Én imádok itt élni, ez egy község, mi pont a gát mellett lakunk ahonnan csak pár 100 méter az erdő. MInden évszakban csodálatos, nagyon sokat vagyok kint, a kutyáimat futtatom, horgászom a kis csatornában, futok. Isteni a levegő, ismered az embereket. Én ezért szeretek itt lakni. Kertes ház mindig jobb mint egy lakás, főleg ha szereted az állatokat.
4/4 anonim válasza:
Faluban nagyobb az összetartás, több emberben megbízhatsz, könnyebb falun a földműveléssel foglalkozni...igaz kórház, nagyobb üzletek a városba érhetők el...
(nem ide tartozik, de megosztom...véleményem szerint falun élni sokkal nyugodtabb, sokkal szabadabb...sajnos jelenleg városban lakom, de alig várom, hogy kiköltözhessek falura:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!