Hogyan viselkedjek a gimibe, hogy ne piszkáljanak?
Figyelt kérdés
Szeptembertől gimis, leszek de már félek . Van két nagyobb tesóm. Az egyik azt mondja,hogy ne hagyjam magam mert akkor rám szállnak. A másik meg azt,hogy ne foglalkozzak ha beszólnak mert akkor előbb utóbb lekopnak rólam .2016. jún. 15. 19:20
1/1 dantel21 válasza:
Mind két bátyád látszik hogy éretten gondolkozik, én is ilyen voltam, 5től8 ig én voltam az akit "piszkáltak" én nem törődtem velük ki alakítottam egy baráti csoportot megpróbáltam minél kevesebb okot adni amivel piszkálhatnak ha mégis találtak valamit nem izgattam magam miatta, a piszkálás legtöbbször féltékenységből fakad ez a személyes véleményem.Egyépként gimiben már van 1 adott tolerancia amit az emberek 80% betart akik nem tartják be szerintem nagyon alacsony EQ val rendelkeznek (az EQ méri hogy, mennyire vagyunk képesek felmérni és kezelni a különböző emberi érzelmeket.) és mindenhol találkozhatunk "kitaszított" egyénekkel ilyen a mi társadalmunk ne rágódj emiatt emelt fővel járj lehet nem segített sokat egy 16 éves tini mondandója de hiddel mennifog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!