Mit tegyek? Középiskolába megyek és minden új lesz. Hogyan viselkedjek? (több lent)
Figyelt kérdés
Középiskolába megyek informatika szakra és senkit sem ismerek, aki abba az iskolába jár. Hogy viselkedjek az első napon? Nagyon rossz , ha látszik rajtam, hogy egy kicsit ideges vagyok? Nem tudok semmit. Sürgős lenne.2015. aug. 10. 16:01
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, kihagytam, hogy 14/f
2015. aug. 10. 16:04
3/4 anonim válasza:
szia!
én először nagyon paráltam mint te de most hogy így visszatekintek felesleges aggódni. én azt javaslom neked hogy ne aggódd túl a dolgokat. minden majd jön magától :D barátkozz több osztálytársaddal és amit jegyezz meg hogy aki neked pletykál valakiről az valószínű hogy rólad is fog . ne nagyon bízz meg olyan emberekben akiket még csak most fogsz megismerni . ahogy megy az idő majd rájössz hogy ki milyen és hogy kihez nem kell sose szólni stb :D ne legyél túl csendes, beszélgess, legyen önbizalmad, olyan dolgokat próbálj tenni amit később nem bánsz meg. bármi kérdésed van itt írd meg !
19/L
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. aug. 10. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!